fbpx
 
Dezvoltatorul Silk District securizează avansul plătit de clienți pentru locuințe

Dezvoltatorul Silk District securizează avansul plătit de clienți pentru locuințe


În ultimii ani au apărut numeroase litigii între diferiți dezvoltatori imobiliari care nu au respectat termenele de livrare asumate și clienți. Problemele generate de astfel de situații erau și mai grave pentru cumpărătorii care plătiseră sume consistente în avans.

Viitorii locuitori ai celui mai cool cartier al Iașului, Silk District, care este situat la zece minute de mers pe jos de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, nu au niciun motiv de îngrijorare legat de avansul plătit. Aceasta pentru că puternicul dezvoltator Prime Kapital a implementat în toate proiectele imobiliare pe care le derulează, Silk District, Avalon Estate și Marmura Residence din București, măsuri unice în piață pentru protejarea cumpărătorilor. Aceste măsuri elimină orice risc la care clienții sunt expuși în privința sumelor plătite către dezvoltator înainte de a prelua apartamentele. 

Este eliminat riscul de pierdere a avansului

Totul este posibil prin serviciul de securizare a avansurilor achitate pus la dispoziție de Prime Kapital. Acest serviciu presupune transferul sumelor plătite de către client într-un cont separat. Pe acest cont se instituie o ipotecă pentru garantarea obligației dezvoltatorului de rambursare a avansului în cazul în care nu sunt îndeplinite obligațiile de livrare a locuinței asumate prin antecontractul de vânzare-cumpărare.

Ipoteca pe cont garantează faptul că Prime Kapital nu va utiliza suma achitată până când apartamentul nu este finalizat. Este eliminat astfel riscul de pierdere a avansului în cazul în care dezvoltatorul nu își va ține promisiunea de a livra locuința contractată. Într-un astfel de scenariu, clientul primește imediat înapoi banii plătiți.

Prin implementarea acestui serviciu, Prime Kapital oferă certitudinea că sumele achitate drept avans la achiziția locuinței dorite sunt păstrate în siguranță.

Serviciul de securizare a avansurilor și separarea acestor sume de cele din conturile prin care Prime Kapital își desfășoară activitățile curente protejează total procesul de vânzare a locuințelor de potențialele riscuri ale dezvoltării proiectelor rezidențiale. 

Prime Kapital construiește pe banii proprii. Avansurile sunt minime

Trebuie precizat faptul că Prime Kapital nu are nevoie să folosească sumele plătite în avans de clienți deoarece absolut toate proiectele pe care le dezvoltă, cele rezidențiale și cele de retail, ca DN1 Value Centre, Dâmbovița Mall ori Roman Value Centre, sunt finanțate de companie împreună cu partenerul său, MAS Real Estate, cu sprijinul unei baze de investitori globali.

Și din acest motiv, renumitul dezvoltator care va ridica în Iași primul ansamblu de tip mixed-use implementează în toate proiectele rezidențiale o politică de avansuri minime. Acestea reprezintă doar o formă de angajament din partea clienților și nu o sursă de finanțare.

Toate detaliile legate de facilitățile deosebite, unice, pe care le vor avea apartamentele din Silk District și modul în care poate fi achiziționată o locuință situată în primul complex de tip brownfield din Iași pot fi găsite pe https://silkdistrict.ro/

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30