fbpx
 
De ce să alegi o zonă rezidențială în Iași cu un grad mare de confidențialitate și liniște

De ce să alegi o zonă rezidențială în Iași cu un grad mare de confidențialitate și liniște


Cei mai mulți dintre noi și-ar dori să locuiască într-un oraș care să ofere o mulțime de oportunități și facilități, dar în același timp locuința familiei să ofere confort, senzația de familiaritate și multă liniște prin poziționarea într-o zonă rezidențială ferită de aglomerație și zgomot. Astăzi, tendința în domeniul imobiliar este aceea de a ne orienta înspre zonele rezidențiale lipsite de aglomerație și care oferă în imediata vecinătate a locuinței numeroase spații verzi. Există o serie de avantaje pentru care merită să ne îndreptăm atenția înspre ansambluri rezidențiale care oferă intimitate și liniște, chiar și atunci când vorbim despre un oraș mare.
  1. Confidențialitate și momente dragi alături de familie

Primul avantaj este cel referitor la intimitatea de care ne putem bucura în cadrul familiei. Discuțiile sau privirile curioase ale vecinilor de care putem avea parte atunci când locuim într-un cartier mai aglomerat și cu mulți vecini sunt ușor neplăcute sau chiar deranjante uneori. Ei bine, într-un ansamblu rezidențial cu regim redus de înălțime și care este retras ne vom putea bucura de intimitatea necesară pentru orice familie.

  1. Bucuria de a trăi într-o zonă liniștită în deplin confort

Un al doilea avantaj pentru care merită să ne mutăm într-un astfel de ansamblu rezidențial este faptul că ne vom putea bucura de o zonă liniștită. Departe de aglomerația din zona centrală a marilor orașe și de arterele importante de circulație din oraș, dar în același timp foarte aproape de zone și spații verzi, care să contribuie la o priveliște relaxantă, astfel de ansambluri rezidențiale sunt alegerea ideală pentru a ne bucura de liniște atunci când ne întoarcem de la locul de muncă sau atunci când dorim să ne relaxăm în weekend stând acasă alături de cei dragi.

  1. Apusuri de soare, relaxare și apropiere de infrastructura necesară

Tot în rândul argumentelor care recomandă alegerea unui astfel de ansamblu rezidențial regăsim și accesul la toate facilitățile unei vieți confortabile și a unei vieți sociale active. Astfel putem să avem acces la unități medicale, unități de învățământ, dar și la centre comerciale sau la spații de joacă pentru copii. Nu în ultimul rând, merită să amintim importanța de a locui în zone protejate, unde nu există aglomerație în contextul ultimilor doi ani de pandemie, dar în același timp având la dispoziție facilitățile unei vieți confortabile într-un oraș mare.

Unul dintre ansamblurile rezidențiale care oferă o astfel de atmosferă cu un grad mare de confidențialitate, intimitate și liniște este ansamblul rezidențial Zorilor din Iași. Acest complex de apartamente a fost proiectat pentru a combina într-un mod perfect arhitectura modernă a unui ansamblu de 5 blocuri cu regim redus de înălțime cu poziționarea într-un cadru natural deosebit din zona Tătărași a municipiului Iași. Ansamblul rezidențial Zorilor oferă astfel posibilitatea de a te bucura de confortul apartamentelor moderne, de armonia și intimitatea unui ansamblu rezidențial retras, dar și de liniștea oferită de spațiile verzi.

Detalii suplimentare referitoare la complexul rezidențial Zorilor Iași pot fi găsite pe site-ul: www.inamstro.ro sau la numerele de telefon (+40) 751 558 555; (+40) 758 557 555. 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30