fbpx
 
Ansamblul imobiliar mixed-use dezvoltat de EVERGENT Investments convertește zona industrială a Iașului cu un proiect de peste 90 milioane de euro

Ansamblul imobiliar mixed-use dezvoltat de EVERGENT Investments convertește zona industrială a Iașului cu un proiect de peste 90 milioane de euro


EVERGENT Investments, companie de investiții financiare care administrează active de peste 2,5 miliarde lei, continuă dezvoltarea de proiecte private equity prin noi investiții în sectorul real estate. Grupul EVERGENT își propune acum o investiție majoră în centrul Iașului - un ansamblu multifuncțional, rezidențial și birouri, cu funcțiuni comerciale, pentru locuitorii viitorului complex și nu numai.

Dezvoltat prin EVERLAND SA, proiectul din Bd. Primaverii nr. 2 este situat in imediata vecinatate a unui magazin Dedeman si a unui supermarket Lidl, pe un teren  cu suprafata de 2,56 ha. Vor fi construiti 83.827 mp suprafata desfasurata, din care 16.765 mp birouri, 62.870 mp suprafata pentru locuit cu 850 apartamente, 4.191 mp pentru serviciile complementare, 6.000 mp spatii verzi, si  locuri de parcare aferente preponderent subterane. Proiectul este in stadiul final de aprobare a Planului Urbanistic Zonal.

Ansamblul EVERLAND este va fi un proiect major de reconversie urbana, dintr-o fosta zona industriala neutilizata, catre cel mai nou pol urban central in Iasi. Astfel, va revitaliza si dezvolta zona ridicand standardele de locuire prin includerea facilitatilor necesare unui stil de viata modern cu infuzia de natura prin  spatiile verzi generoase, spatii pietonale ample, mobilitate smart, piste de biciclete, locuri de joaca pentru copii, spatii pentru animalele de companie, centru de fitness, gradinita, locuri de parcare. Ansamblul EVERLAND este situat in inelul central al orasului, bine conectat cu puncte de interes majore in Iasi, cum ar fi Palatul Culturii si Palas Mall, Complexul Tudor Vladimirescu, zona facultatilor de pe Splai Bahlui si Iulius Mall, la cateva minute cu transport auto. De asemenea, situarea EVERLAND intre trei mari artere de circulatie, Bd. Primaveri, Calea Chisinaului si Bd. Socola asigura accesibiliate imediata spre zona industriala si iesirea din oras.

Segmentul office al proiectului aduce valoare comunitatii de afaceri, acoperind nevoile de dezvoltare si expansiune ale mediului de business si ale tinerilor angajati, dar si ale unui oras in plina ascensiune economica.

Ansamblul mixed-use EVERLAND va asigura necesitatile unui oras vibrant ca Iasiul, in care oamenii vor realiza diferite activitati in spatiile aceluiasi ansamblu in orice moment al zilei.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31