fbpx
 
Silk District la locul potrivit: reduce traficul, perfect conectat la transport public, la 15 minute de mers pe jos de orice obiectiv

Silk District la locul potrivit: reduce traficul, perfect conectat la transport public, la 15 minute de mers pe jos de orice obiectiv


Conceptul mixed-use (locuințe și birouri) și poziționarea perfectă - între două mari bulevarde, aproape de Centrul Iașului – vor reduce mult presiunea pe traficul din oraș și încurajează stilul de viață sănătos

Descrierea, în câteva cuvinte, a celui mai nou cartier al Iașului, Silk District: un proiect brownfied de tip mixed-use care, prin natura sa, reduce traficul și încurajează un stil de viață sănătos.
Față de proiectele greenfield, proiectele brownfield se bucură de o poziționare avantajoasă, în interiorul orașelor, cu acces la infrastructura existentă și conectate la rețeaua de transport în comun. În cazul Silk District, zona fostei platforme industriale TEBA este deservită de tramvaie și autobuze, eficient conectate cu celelalte zone ale orașului.

Proiectele de tip mixed-use reduc tendința de a utiliza maşina personală și necesitatea deplasărilor repetate în oraş, având în vedere că multe dintre serviciile necesare se află la o distanță de maxim 15 minute de mers pe jos. În cazul Silk District, ansamblul va dispune de clădiri de birouri, blocuri rezidențiale, un centru educațional, un Community Center, restaurante, 21.000 mp de alei pietonale și velo, spații verzi, dar și zone special amenajate pentru copii, sport și relaxare.

În plus, locația excelentă, dar și accesul facil la tramvaie și autobuze le vor permite locuitorilor să se deplaseze către mall, centre comerciale, școli sau grădinițe atât cu transportul în comun, cât și cu bicicletele sau pe jos.

Silk District este un proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use, dezvoltat de Prime Kapital, unde sunt integrate apartamente spațioase, vaste zone verzi, clădiri de birouri clasa A și spații comerciale. Proiectul are o conexiune directă cu centrul orașului, aflându-se la:

- 15 minute de mers pe jos de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”

- 20 de minute de mers pe jos față de Palas

În primele trei faze de rezidențial se regăsesc:

- 973 de apartamente de vânzare cu 1, 2, 3 și 4 camere în peste 40 de compartimentări diverse

- 10.000 metri pătrați de spații verzi și promenadă, tot proiectul având 40.000 metri pătrați de spatii verzi și de promenadă

- aproximativ 1.200 locuri de parcare
Mai multe detalii despre acest proiect găsiți fie la sediul din Calea Chișinăului, nr. 22, fie online la https://silkdistrict.ro/contact.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30