fbpx
 

Cu ce atuuri impresionează Silk District pe cei care vor să cumpere o locuință în Iași


Consultanții imobiliari enumeră criteriile esențiale pe care cumpărătorii trebuie să le aibă în vedere atunci când caută o locuință într-un ansamblu rezidențial nou:
- siguranța pe care o dă dezvoltatorul, certitudinea că proiectul se va realiza
- amplasamentul, potențialul zonei de a se dezvolta
- modul în care se construiește, materiale, tehnologii, eficiența costurilor și impactul asupra mediului.

Sunt dezideratele pe care antreprenorul general al ansamblului Silk District le-a urmărit cu mare atenție și le-a transformat într-o poveste de succes.

Spațiile de recreere din Silk District urmează conceptul „Un oraș în oraș”. Nu e nevoie să te deplasezi în alte colțuri ale orașului pentru a te simți bine

Cinci atuuri ale Silk District

1. Poziționarea și accesul extrem de facil la mijloace de transport în comun;

2. Faptul că este un proiect de tip brownfield și mixed-use – este ceva cu totul NOU pentru Iași și, dincolo de faptul că Silk District va fi un proiect modern, cool, cu numeroase facilități (pădure urbană, spații de joacă și de relaxare, clădiri rezidențiale și birouri, servicii comerciale, parcări subterane și supraterane, cu grădiniță, sală de fitness, restaurante etc.) și, evident, atrăgător pentru cei care vor să se bucure mai mult de timpul cu prietenii și familia, în loc să îl petreacă în trafic dintr-un punct în altul, e important faptul că va fi revalorizată o zonă importantă a orașului, care a fost lăsată să se degradeze în ultimele decenii.
Astfel, în loc să ne alăturăm proiectelor din afara orașului, care uneori necesită infrastructură nouă și sunt departe de punctele de interes din Iași, vom reda comunității un spațiu nou, verde și modern în inima orașului, iar acest lucru este important nu doar pentru cei care vor locui și/sau vor lucra în Silk District, ci pentru toți ieșenii care se vor bucura de spațiile verzi, locurile de relaxare sau serviciile comerciale.

3. Mai ales după pandemie, comportamentul clienților s-a schimbat și acum e o nevoie mai mare de a locui într-un loc care să îți asigure tot ceea ce ai nevoie zilnic: locuință, supermarket, restaurant, spații verzi, un loc de recreere fără mașini, săli de fitness, grădiniță etc. În plus, există și numeroase alte servicii în afara Silk District, într-un perimetru de doar 15 minute de mers pe jos.

4. Prime Kapital este o companie a cărui background oferă siguranță, stabilitate și încredere. Conceptul locuințelor este unul care asigură confort și funcționalitate, apartamentele sunt spațioase, foarte bine gândite și garantează cel mai înalt nivel de proiectare și execuție.

5. În plus, în afară de felul în care e gândit și construit proiectul, este atractivă ideea că banii clienților vor fi plasați într-un cont separat și le este garantată rambursarea avansului în cazul în care dezvoltatorul nu-și va onora promisiunile.
Într-un mediu în care multe companii sunt atrase de câștiguri rapide din domeniul imobiliar, cred că e important faptul că Prime Kapital a implementat această măsura unică pe piață de protejare a avansurilor clienților, iar acest lucru oferă un plus de siguranță și încredere.
Pe clienți în mod cert îi atrage acest beneficiu.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30