fbpx
 
Blocurile din Silk District sunt izolate cu vată minerală pentru că are cea mai mare eficiență energetică. Plus izolare fonică perfectă

Blocurile din Silk District sunt izolate cu vată minerală pentru că are cea mai mare eficiență energetică. Plus izolare fonică perfectă


Pentru construcția ansamblului mixt Silk District sunt folosite materiale moderne, de calitate superioară, astfel încât să asigure viitorilor proprietari cel mai înalt nivel de confort și siguranță.
De exemplu, vata minerală care este unul dintre cele mai bune materiale folosite la izolarea termică și fonică. Este ignifugă, iar energia termică înmagazinată în masa materialului se eliberează treptat în timp, mărind confortul termic. Asigură, de asemenea, o bună izolare acustică.

Structura pereților exteriori

Pereții exteriori sunt din zidărie de cărămidă și local din beton armat, având o grosime de 45 cm, din care 30 cm elemente din zidărie/beton și 15 cm izolație exterioară din plăci rigide de vată minerală bazaltică de înaltă densitate.

Izolația exterioară

Vata minerală este unul dintre cele mai bune materiale folosite la izolarea termică și fonică. Este ignifugă, iar energia termică înmagazinată în masa materialului se eliberează treptat în timp, mărind confortul termic. Asigură, de asemenea, o bună izolare acustică.

Pereții despărțitori

Între apartamente, pereții despărțitori sunt realizați din beton armat și zidărie din cărămidă, astfel încât se asigură rezistența, etanșeitatea și izolația la foc. Datorită densității materialelor, pereții se comportă excepțional din punct de vedere termic și fonic.

Tencuiala decorativă

Tencuiala decorativă de exterior este rezistentă la apă, texturată, permeabilă la vapori, rezistentă la fisuri și solicitări mecanice. Aceasta protejează izolația termică, este durabilă și ușor de revopsit pentru a da în viitor clădirii un aer proaspăt și a facilita întreținerea și repararea.

Fațadele ventilate

Cel de-al doilea sistem de termoizolare, cel de faţadă ventilată, este un sistem uscat, deoarece nu este nevoie de adezivi sau mortare. Acestea sunt înlocuite de structuri metalice și aluminiu care se montează cu prinderi mecanice pe pereții clădirii, fiind ulterior acoperite cu material tip compozit de exterior.

Ferestre și uși pentru terase

Apartamentele Silk District vor beneficia de zone vitrate generoase, cu înălțimea de 2,30 m, fără parapet zidit, cu ferestre și uși exterioare realizate din tâmplărie PVC cu profiluri de înaltă performanță izolatoare și sticlă termoizolantă.
Printre avantajele proiectului Silk District se numără astfel abundența iluminatului natural, perspective vizuale generoase asupra zonelor plantate de la etajele inferioare  și asupra orașului de la nivelurile superioare. Adițional, deschiderile ample ale tâmplăriei vor asigura posibilitatea ventilării naturale eficiente a spațiilor în depline condiții de siguranță.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30