fbpx
 
De la Plan la Realitate: Finalizarea lucrărilor pentru Faza 1 de rezidențial din Silk District

De la Plan la Realitate: Finalizarea lucrărilor pentru Faza 1 de rezidențial din Silk District


Finalul anului 2023 vine cu vești bune pentru piața rezidențială din Iași: Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului mixt Silk District, a efectuat recepția cu autoritățile la terminarea lucrărilor pentru Faza 1 Rezidențial, care constă în clădirile A, B, C și D, precum și pentru corpul de parcare multietajată din Faza 1 Rezidențial, iar procesul-verbal cu autoritățile a fost semnat.

Acest moment marchează un punct de referință semnificativ, aducând la viață cel mai așteptat complex rezidențial al anului. Primii rezidenți se pregătesc deja să numească Silk District „acasă”.

Silk District este un amplu proiect de regenerare urbană dezvoltat de Prime Kapital într-o zonă în plină expansiune a orașului Iași. Localizat excelent, proiectul are conexiune directă cu centrul orașului și integrează apartamente spațioase, zone verzi extinse, clădiri de birouri Clasa A și spații comerciale dedicate rezidenților.

Componenta rezidențială a Silk District respectă standardele nZEB (va avea un consum optimizat de energie), iar clădirile de birouri sunt construite conform standardelor BREEAM Outstanding.

Locuințe pentru fiecare

Ansamblul a fost conceput după principiul „cartierului de 15 minute”, adică să ai totul aproape de tine și să te poți bucura de mai mult timp liber fără să renunți la stilul tău de viață efervescent.

Unul dintre aspectele definitorii ale Silk District este atenția acordată detaliilor. Dezvoltatorul a pus accent pe elemente importante: suprafețe generoase, cu un design aerisit, plafoane înalte (înălțimea liberă a camerelor de aproximativ 2,80 m, pentru o amenajare interioară funcțională și estetică), ferestre mari, pentru a putea beneficia de cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Bucătărie spațioasă, deschisă sau închisă, living cu ferestre înalte, dormitor luminos - cine nu ar vrea un astfel de apartament?

Te gândești la mai mult spațiu de joacă pentru copiii tăi? Un apartament spațios în care copiii au la dispoziție propriile camere este exact ce ai nevoie.

În plus, în Silk District copiii tăi vor avea la dispoziție și spații verzi, locuri de joacă amenajate și alei pietonale de care să se bucure alături de alți copii din comunitate.

Vrei mai mult spațiu pentru tine? Amenajarea unui birou cu o bibliotecă faină ar putea fi soluția perfectă.

Dacă preferi o locuință pe două niveluri, poți alege unul dintre apartamentele de tip duplex situate la ultimele etaje.

Relaxare și shopping în Silk District

În Silk District vei avea posibilitatea să lucrezi în apropierea casei, să petreci timp în aer liber oricând simți nevoia să te relaxezi sau să ieși cu prietenii la o cafenea.

Vei avea acces direct la zonele de shopping și de servicii dedicate nevoilor tale. Vei elimina stresul de a sta în trafic și vei beneficia de zone pietonale extinse.

Infrastructură modernă:

Infrastructura rutieră din zonă este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luăm în calcul atunci când alegem o locuință nouă, sau un nou sediu pentru o companie. Numărul mare de puncte de acces către Silk District generează o accesibilitate crescută a ansamblului și va permite rezidenților și angajaților din clădirile de birouri să utilizeze mai multe rute pentru a se deplasa către celelalte zone ale Municipiului Iași.

Existența mijloacelor de transport în comun, a trotuarelor, locuri de parcare, multiple căi de acces, zone pietonale, spații verzi – toate acestea sunt elementare într-un oraș modern în plină dezvoltare.

Aceste detalii pot face diferența între o locuință modernă și bine conectată cu orașul și o locuință afectată de traficul în creștere și de accesibilitate redusă. Imaginează-ți că ești în căutarea unei noi locuințe și că oscilezi între un apartament în oraș și o casă în afara orașului. Fără dubii, fiecare are propria listă de argumente pro și contra și fiecare are atuurile sale unice. Dar, dacă te-ai afla în această dilemă, acestea pot fi cu argumentele pentru a cumpăra un apartament cu grădină privată în oraș.

Evoluția cartierului Silk District

În paralel, continuă lucrările la celelalte faze de dezvoltare a cartierului Silk District, astfel că în prima parte a anului viitor va fi finalizată și Faza 2 Rezidențial - poți afla detalii despre fiecare fază în parte în pagina Jurnal de construcție.

Dacă încă nu te numeri printre viitorii proprietari, te așteptăm să îți alegi viitoarea ta locuință!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31