fbpx
 
Prime Kapital începe construcția pentru Faza 3 Silk District în Iași, cu o investiție de 34 de milioane de euro

Prime Kapital începe construcția pentru Faza 3 Silk District în Iași, cu o investiție de 34 de milioane de euro


Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator real estate integrat, începe construcția pentru Faza 3 Rezidențial în Silk District, cu o investiție de 34 de milioane de euro, după finalizarea cu succes a primelor două faze rezidențiale și a primei faze de birouri, certificată BREEAM Outstanding.

Silk District este un impresionant proiect mixt de regenerare urbană dezvoltat pe un teren de 10 ha din Iași, acum într-un stadiu avansat de dezvoltare, care promite să fie cel mai interesant cartier modern integrat de 15 minute din al doilea oraș ca mărime din România.

În primăvara acestui an, Prime Kapital a lansat vânzările pentru Faza 3 Silk District, care s-a bucurat de un interes ridicat, primele 100 de apartamente fiind deja vândute. De asemenea, și primele două faze rezidențiale din Silk District, acum finalizate, au înregistrat progrese excepționale, cu peste 90% din cele 661 de apartamente vândute, în timp ce primii rezidenți din Faza 1 s-au mutat deja. Astfel, Silk District va găzdui aproape 1.000 de rezidenți până la sfârșitul anului 2024, alături de chiriașii clădirii de birouri Clasa A recent finalizate, de retailerii atent selectați și de furnizorii de servicii.

„Suntem foarte încântați de modul în care crește și se sudează întreaga comunitate. Viziunea noastră este de a crea o comunitate vibrantă în care confortul, durabilitatea și inovația converg pentru a redefini stilul de viață urban și spațiile de lucru cu acces facil la servicii curente. Începerea lucrărilor la Faza 3 Rezidențial reprezintă o continuare firească a dezvoltării proiectului, în timp ce procesul de design pentru următoarele două faze este în plină desfășurare”, a declarat Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

Centrul cartierului este pregătit să ofere noi facilități de înaltă calitate pentru a sprijini comunitatea extinsă: oamenii care trăiesc și lucrează aici. Proiectul va include spații verzi, magazine și spații de birouri, precum și infrastructură îmbunătățită, pentru o mai bună conectivitate cu orașul, fiecare nouă fază aducând beneficii suplimentare din perspectiva spațiilor verzi și a beneficiilor pentru comunitate

Această nouă etapă de dezvoltare va include construcția a 380 apartamente moderne, locuri de parcare și zone verzi extinse. Faza 3 va implica 600 de muncitori, 4 macarale și aproximativ 15.000 de metri cubi de beton. Investiția totală pentru această fază se ridică la 34 de milioane de euro.

Planurile pentru fazele 4 și 5 sunt deja în lucru - în curând vor fi anunțate detalii suplimentare și despre acestea.

Pe lângă începerea construcției pentru Faza 3 în Silk District, Prime Kapital a lansat și vânzările pentru Faza 2 din Avalon Estate, o comunitate unică și impresionantă cu circuit închis, dezvoltată în partea de nord a Bucureștiului și distinsă cu premiul secțiunii „Arhitectură construită / Arhitectura locuinței colective” în cadrul Anualei de Arhitectură în 2023. În paralel, dezvoltatorul se pregătește să livreze 346 apartamente în Faza 2 din Silk District Iași și 142 locuințe în Pleiades Residence Ploiești

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: