fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 30 Septembrie 2023

Peste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată în urma unui control pe autostrada A1 şi va fi distrusă, din cauză că nu avea acte care să dovedească unde a fost produsă şi să certifice calitatea ei, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Publicat in Social
Nicio administrație locală nu se poate apropia de cetățeni fără o comunicare onestă și permanentă. Consilierii USR Fântânele, încă de la preluarea mandatelor, sunt în contact cu locuitorii comunei și, în urma dialogului, au avut grijă ca solicitările acestora să ajungă pe ordinea de zi a Consiliului Local (CL), acolo unde se iau deciziile importante pentru întreaga comunitate.

Publicat in Politica Locala
O serie de parlamentari din Opoziţie au sesizat la Curtea Constituţională a României proiectul prin care Guvernul şi-a angajat în Parlament răspunderea pe noul pachet de măsuri fiscal-bugetare. Decizia luată de unii aleşi ai USR şi chiar din PNL a făcut ca reprezentanţii social democraţilor să reacţioneze şi să arate că sesizarea nu va avea sorţi de izbândă.

Publicat in Politica Locala
Incitarea la violenţă, ură sau discriminare se consideră infracţiune dacă se adresează şi pe criteriul de apartenenţă politică sau de opinie și este pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, conform unei legi promulgate miercuri de către președintele Klaus Iohannis.

Publicat in Presedintie
Antena 3 CNN a făcut vineri seara, în emisiunea „Exces de putere”, o radiografie a corupției din administrația locală. „Eroii” serii au fost baronii din zona Moldova. Printre ei, Mihai Chirica și Costel Alexe.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un apel la 112 a pus pe jar, vineri-noapte, autoritățile din Galați, Tulcea și Brăila.

Publicat in Administratie Locala
O familie din Norvegia căuta un cercel de aur pierdut în grădina casei, iar la un moment dat oamenii au descis să folosească detectorul de metale. Astfel, au găsit o comoară, relatează BBC.

Publicat in Panorama
Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) din județul Iași, în coordonarea doamnei Genoveva Aurelia Farcaș, a organizat la Casa de Cultură ”Mihai Ursachi”, prima ediție a evenimentului „Dascăli de vocație”, în semn de recunoaștere și prețuire a cadrelor didactice pensionare din județul Iași, care și-au dedicat întreaga activitate profesională școlii și generațiilor de elevi, în spiritul profesionalismului, dăruirii și al valorilor autentice.

Publicat in Politica Locala

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30