fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 12 Februarie 2024

În martie 2021, REPORTER dezvăluia, în exclusivitate, faptele unui om de afaceri cu cazier care accesase bani europeni, existând indicii puternice de devalizare

Alfred Petrea clonase site-ul unui gigant IT în tentativa de fraudare a proiectului, în prezentarea companiei sale scriind: ”Conduc totul singur. Sunt un animal social”

Ulterior, pe Facebook a apărut în vacanțe exotice, inclusiv în Zanzibar, cu familia extinsă

La începutul acestui an, Parchetul European l-a reținut pe Petrea, alături de complici și a prezentat toate ingineriile financiare prin care au fost comise infracțiuni

În mod incredibil având în vedere trecutul său infracțional și silința de a recidiva, judecătoarea Maricica Cuzic de la Tribunalul Iași a respins arestarea sa și l-a pus sub control judiciar

Parchetul European a depus contestație, Curtea de Apel a schimbat decizia și a dispus arestarea pe 30 de zile, dar, ce să vezi: Petrea a dispărut și este dat în urmărire generală. O fi în Zanzibar

Venitul lunar net al blândei judecătoare Cuzic în 2022: 20.000 de lei. O așteaptă o pensie specială pe cinste


Publicat in Anchete
O anchetă internă va fi demarată la nivelul Secţiei de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, după ce o mamă a fost externată cu un alt copil decât cel pe care l-a născut, situaţia fiind remediată în scurt timp, la sesizarea mamei copilului externat din greşeală.

Publicat in Sanatate
Un bărbat din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare după ce și-a agresat soția și și-a pus piciorul pe gâtul ei, făcând-o să creadă că o să o omoare.

Publicat in Panorama
Un cuplu belgian a adoptat un porc mistreţ de care s-a ataşat atât de mult încât animalul sălbatic a fost primit în casă, transmite luni Reuters.

Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Vaslui este suspectat de o crimă îngrozitoare.

Publicat in Moldova
Intervenție mai puțin obișnuită în municipiul Roman din județul Neamț. O gravidă care a născut acasă pe cale naturală a refuzat ajutorul medicilor veniți să îi acorde îngrijiri.

Publicat in Moldova
E o atomizare a scenei politice din care publicul nu mai înţelege nimic. PSD şi PNL formează o alianţă la guvernare, pe care vor să o continue încă 4 ani, dar în teritoriu cele două partide îşi fac reciproc opoziţie în consiliile locale şi judeţene.

Publicat in Editorial
Crește tensiunea în Biserica Ortodoxă Română înainte de Sinodul din 29 februarie, când mai marii bisericii vor stabili, printre altele, dacă Arhiepiscopia de la malul mării se va ridica la rangul de mitropolie.

Publicat in Social
Un primar din Olt a ajuns după gratii după ce a reuşit performanţa revoltătoare de a lua mită de 117 ori. Edilul se obişnuise să ceară aproape orice, de la bani, cereale şi biciclete, până la aparate de aer condiţionat, chiar și un frigider.

Publicat in Justitie
Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iaşi este unul dintre cele 18 spitale din România care în cursul nopţii de 11 spre 12 februarie 2024 au fost atacate cibernetic, fapt care a afectat funcţionarea serverelor de producţie pe care rulează sistemul informatic HIS.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4