fbpx
 
IPJ Vrancea IPJ Vrancea

Un bărbat din Vrancea s-a înjunghiat în torace. Poliţiştii l-au urcat în maşină şi au pornit în întâmpinarea ambulanţei care avea de parcurs 40 de kilometri


Un bărbat de 47 de ani dintr-o comună din judeţul Vrancea s-a înjunghiat, vineri, în torace, iar poliţiştii chemaţi la faţa locului au decis să plece cu el în întâmpinarea ambulanţei, echipajul de salvare avea de parcurs 40 de kilometri, iar bărbatul sângera abundent şi a devenit inconştient pe drum.

„În această seară, în jurul orei 18.25, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său în localitatea Butucoasa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, un bărbat şi-a provocat leziuni cu un cuţit. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 47 de ani, singur în imobil”, a transmis, vineri seară, IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că acesta era rănit, sângerând după ce şi-a înfipt un cuţit în zona toracelui.

„Evaluând rapid situaţia, colegii noştri, agent Patrichi Andrei şi agent Negrea Narcis i-au oprit bărbatului sângerarea şi au solicitat ambulanţa. Pentru că în astfel de situaţii secundele sunt extrem de preţioase, au decis să plece în întâmpinarea ambulanţei care avea de parcurs peste 40 km până la domiciliul bărbatului. Andrei a continuat să aplice presiune cu pansamente în zona plăgii iar după circa 2 km parcurşi, luminile roşii şi albastre s-au întâlnit cu cele ale echipajului de ambulanţă”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că pe drum bărbatul a devenit inconştient, fiind predat echipajului de ambulanţă care l-a transportat la spital.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31