fbpx
 
Rusia a trecut România pe „lista neagră”: „Nu au unde să se retragă”

Rusia a trecut România pe „lista neagră”: „Nu au unde să se retragă”


Rusia se laudă că mai puțin de o treime din țările membre ONU condamnă „alegerile” câștigate dinainte de dictatorul Vladimir Putin și publică un fel de „listă neagră” a celor mai importante state care nu recunosc scrutinul moscovit.

Mai puțin de o treime din țările membre NATO condamnă alegerile prezidențiale din Rusia, scrie agenția de stat TASS, care publică și o ”listă neagră” a acestora.

Printre ele, și România, pe care Rusia o evidențiază astfel printre cei mai importanți dușmani ai săi. Interesant este faptul că pe listă apare și Ungaria, unanim recunoscută drept o aliată a dictatorului Putin.

Aceste țări includ Austria, Albania, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Germania, Georgia, Israel, Spania, Italia, Letonia, Lituania, Cipru, România, Slovacia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Finlanda, Franța, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Chile, Elveția și Suedia”, scrie TASS.

De-a lungul săptămânii, națiunile occidentale au răsucit la spate brațele tuturor membrilor ONU pentru a-i forța să se alăture unei declarații de condamnare a alegerilor din Rusia. Mulți s-au plâns de acest lucru. Au fost până la urmă 56 dintre ei, dintre cei 193 de membri ai ONU! Aceștia sunt cei care s-au păstrat pe pozițiile lor antiruse după începerea operațiunii militare speciale", a scris Dmitri Polianski, primul reprezentant permanent adjunct al Rusiei la ONU pe canalul său Telegram.

Cât despre rezoluția antirusă a Adunării Generale a ONU din aprilie 2022, care a fost susținută de 143 de țări, acestea au făcut-o „în căldura momentului, nedându-și seama ce se întâmplă”, potrivit lui Polianski

În general, sprijinul pentru regimul președintele ucrainean Vladimir Zelenski în cadrul Națiunilor Unite s-a redus la Occidentul colectiv și la sateliții săi marionete. Ei nu au unde să se retragă. Deci, când vezi cifrele oricărui vot antirus la Adunarea Generală a ONU, puteți scădea cu ușurință 56 pentru a vedea numărul celor care au reușit să reziste răsucirii la spate a brațelor practicate de Occident”, a mai Polianski, potrivit oficiosului citat.

Rusia a organizat în perioada 15-17 martie 2024 așa-zise alegeri prezidențiale, nerecunoscute de lumea civilizată, pe care Kremlinul le anunța încă de anul trecut că vor câștigate cu peste 80% de către dictatorul Vladimir Putin.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31