fbpx
 
Adolescent de 17 ani, arestat preventiv după ce a provocat un accident grav în Vaslui

Adolescent de 17 ani, arestat preventiv după ce a provocat un accident grav în Vaslui


Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv după ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Pădureni şi a provocat un grav accident de circulaţie soldat cu rănirea a cinci persoane.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Vaslui, o tânără de 20 de ani, despre care s-a crezut iniţial că se afla la volanul maşinii, dar care i-a încredinţat adolescentului maşina, a fost plasată în arest la domiciliu.
În dosar sunt efectuate cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub aspectul încredinţării unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere şi favorizarea făptuitorului, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.
„În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane care călătoreau în autoturism, cu vârste între 17 şi 20 de ani, toţi din municipiul Huşi, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Huşi, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, tânăra cercetată a declarat, contrar realităţii, că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului rutier. În urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii rutieri au stabilit că, tânăra i-ar fi încredinţat minorului cercetat autoturismul implicat în evenimentul rutier, spre a fi condus, atât în momentul producerii evenimentului rutier cât şi anterior, în noaptea de 15 spre 16 martie 2024, în diferite intervale orare, în timp ce tânăra ar fi circulat în autoturism, în calitate de pasager, pe scaunul din dreapta faţă. În ceea ce îl priveşte pe minorul de 17 ani, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 martie 2024, în diferite intervale orare, ar fi condus un autoturism pe drumurile publice din comuna Pădureni", au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.
Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier şi dispunerea măsurilor legale. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31