fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 16 Aprilie 2023

Poliţiştii din Cluj anchetează un jaf care a avut loc în noaptea de Înviere. Hoţii au dat spargerea la casa parohială din localitatea Sănduleşti, de unde au furat bijuterii în valoare de câteva mii de lei.

Publicat in Social
O tânără a fost mușcată de un rechin uriaș în timp ce făcea scufundări în Maldive. Cu un calm extraordinar, femeia și-a dezinfectat rapid rana și a intrat din nou în apă.

Publicat in Panorama
„Îngerii noștri au fost luați de la noi”, titrează cotidianul Bild vorbele unei românce care a aflat în Joia Mare, prin telefon, că trei dintre copiii ei au murit într-un incendiu.

Publicat in Panorama
În 2014, cazul Mariei Cociorvan a revoltat întreaga țară și a fost intens mediatizat. Femeia, atunci în vârstă de 72 de ani, a fost luată pe sus de mascați direct din locuința ei din satul Iaslovăț și dusă la DNA București, unde a fost acuzată de corupție.

Publicat in Justitie
Cel puțin patru persoane au fost ucise sâmbătă într-un atac în masă în statul american Alabama. Atacul a avut loc asupra mai multor persoane care se aflau la o petrecere de zi de naștere, relatează BBC.

Publicat in Eveniment

Dezvoltatorul Silk District pune accent pe finisaje interioare de calitate, durabile și executate corect astfel încât să te poți bucura de locuința ta o perioadă îndelungată de timp.


Publicat in Imobiliare
Un fost politician indian condamnat pentru răpire a fost împuşcat mortal, în direct, la televizor, împreună cu fratele său, informează BBC.

Publicat in Panorama
Spectacol în munţii Călimani, acolo unde un bărbat a reușit să îmblânzească un cocoş de munte, cântându-i la trompetă.  

Publicat in Social
Bărbatul care a înjunghiat mortal un altul, sâmbătă, în timpul sacrificării unui miel, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor. Anchetatorii au stabilit că fapta ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între cei doi, potrivit News.ro.

Publicat in Justitie
Robert Dotson, în vârstă de 52 de ani, a fost ucis de poliţie în Farmington, New Mexico, pe 5 aprilie, după ce ofiţerii care au răspuns la un raport privind violenţa domestică au ajuns la casa greşită.

Publicat in Panorama