fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 05 Aprilie 2023

Trupul neînsuflețit al lui Igor Shkurko, directorul general adjunct al companiei ruse de energie Yakuțskenergo, a fost descoperit, marți, într-o celulă a penitenciarului din Irkuțk, un oraș-port din estul Siberiei, informează Daily Mail.

Publicat in Panorama
Elevul de clasa a X-a de la Colegiul Național „Ion Creangă” din Capitală, care și-a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză în timpul orei, a fost reținut pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Circulaţia pentru toate categoriile de vehicule va fi închisă în judeţele Botoşani şi Iaşi, începând cu ora 21:30, din cauza condiţiilor meteo extreme, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pe pagina sa de Facebook.

Publicat in Administratie Locala
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a dispus suplimentarea forţelor şi a mijloacelor de intervenţie cu personal şi tehnică în judeţele Iaşi şi Botoşani, pentru gestionarea în cele mai bune condiţii a potenţialelor efecte şi eficientizarea misiunilor de răspuns în contextul avertizărilor meteorologice de vreme severă.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din Botoșani au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

Publicat in Moldova
Tânăra care l-a omorât pe bloggerul rus pro-Putin a declarat anchetatorilor că nu știa de explozibilul din statuia pe care i-a oferit-o victimei și credea că duce la îndeplinire un test pentru angajarea sa la un site de presă din Ucraina.

Publicat in Eveniment
Meteorologii au emis o avertizare nowcasting Cod Roşu de viscol şi ninsori pentru judeţele Botoşani şi Iaşi, până miercuri noapte.

Publicat in Vremea
Un profesor de religie din Piatra-Neamţ, care este şi director al Şcolii Postliceale Sanitare de Stat, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru infracţiunea de folosirea funcţiei în scop sexual, în formă continuată.

Publicat in Moldova
Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat percheziţii domiciliare în mai multe localităţi, în urma cărora au fost găsite arme deţinute ilegal, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Moldova
Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat şapte percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Tulcea, Vrancea şi Buzău, într-o amplă operaţiune internaţională condusă de FBI având ca obiect comiterea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3