fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 10 Mai 2023

Fetele erau la limita majoratului

Consilierul local căuta clienți prin toată comuna. Două fete îl cunoșteau pe profesorul școlii, astfel că acesta se culca cu a treia, ca să fie în siguranță


Publicat in Anchete

Fetele erau la limita majoratului

Consilierul local căuta clienți prin toată comuna. Două fete îl cunoșteau pe profesorul școlii, astfel că acesta se culca cu a treia, ca să fie în siguranță


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
O mașină a companiei Google, care lucra pentru îmbunătățirea hărților disponibile pe internet, a fost grav avariată în această dimineață, într-un accident feroviar.

Publicat in Social
Au fost ample acțiuni de căutare la Ocna Sibiului, a unei adolescente care, în final, s-a dovedit că și-a înscenat răpirea. Găsită după aproape 24 de ore, fata de 14 ani a mărturisit că a vrut să le facă o farsă părinților.

Publicat in Social
O mamă adolescentă din Marea Britanie a reunoscut, miercuri, că și-a ucis bebelușul în vârstă de 38 de zile, după ce i-a dat o supradoză de paracetamol.

Publicat in Panorama
Un copil în vârstă de 3 ani a fost transportat la spital după ce ar fi fugit de lângă mama sa şi a ajuns pe carosabil, unde a fost lovit de un autoturism.

Publicat in Social
Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, 19 percheziţii în judeţele Maramureş şi Vrancea, într-un dosar privind exploatarea prin muncă a unor persoane cu handicap psihic.

Publicat in Justitie
Jandarmeria Capitalei a anunţat că participanţii la protestul AUR de la Parlament au fost amendaţi cu 50.700 lei, ca urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare.

Publicat in Social
Sărbătoarea cărților revine la Palas cu cea de-a 28-a ediție a Târgului de carte LIBREX– “Primăvara cărților la Iași”. Sub motto-ul „Cuvintele care ne conectează și ne transformă”, evenimentul adună, și anul acesta, cele mai importante edituri din țară, reprezentanți ai acestora și personalități ale vieții culturale în dialog cu cititorii. Părintele Constantin Necula, biologul Alexandru N. Stermin și Tatiana Niculescu vor susține conferințe în Agora Târgului.

Publicat in Timp Liber
Peste 30 de obiecte istorice ale familiei Ceaușescu sunt scoase la licitație săptămâna viitoare, vineri, 19 mai, într-un eveniment dedicat ultimului secol de istorie a României, cuprinzând antipozii evoluției noastre, monarhia și comunismul, într-o Licitație de Artă și Istorie. De controversatul cuplu Nicolae și Elena Ceaușescu, care a condus România timp de mai bine de 20 de ani, sunt legate numeroase piese care redeschid o fereastră – și mai multe unghiuri de vedere – către un trecut din ce în ce mai puțin recent, încărcat de negură, dar și supus, prin curgerea timpului, unei decantări de semnificații. Articole vestimentare ce au aparținut lui Nicolae Ceaușescu și teza de doctorat semnată de Elena Ceaușescu, dar și afișe sau fotografii semnate de cuplul dictatorial oferă perspective asupra vieții lor private, puterii pe care o exercitau, asupra gândirii și a modului acestora de operare.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3