fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 18 Aprilie 2024

De aproape 25 de ani, Primăria Iași și CFR-ul se luptă în instanțe pentru terenul de circa 2.000 de metri pătrați pe care, în 1997, a fost inaugurat primul Mc Donald’s din oraș

Municipalitatea a câștigat mare parte din procese, dar, în 2021, surpriză mare: CFR a reușit să intabuleze terenul pe numele său. „I-au indus în eroare pe cei de la Cadastru”, au recționat cei din Primărie

Imediat, Primăria a atacat actul în instanță și, după aproape trei ani, un complet de judecată a dispus radierea dreptului de proprietate al CFR-ului pentru suprafață. Disputa continuă în apel

La prețul actual al pieței, valoarea celor 2.070 de metri pătrați este de 1,6 milioane de euro


Publicat in Anchete
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că îşi cere scuze de la ieşeni pentru că la alegerile locale din 2020 a susţinut, în calitate de lider al liberalilor, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iaşi după ce acesta a intrat în PNL.

Publicat in Administratie Locala
Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

Publicat in Justitie
Un pedagog din Oradea a fost reţinut de poliţişti, după ce a molestat un elev, în sala de sport, şi a recunoscut apoi acuzațiile. Adolescentul a povestit ce păţise directorului liceului, iar acesta este cel care a anunţat autorităţile.

Publicat in Educatie
Tragedie într-o familie de români stabiliți în Germania: fetița lor de aproape doi ani a murit după ce ar fi înghițit accidental câteva biluțe magnetice cu care s-a jucat.

Publicat in Panorama
Kremlinul a denunţat, joi, confiscarea vilei unui om de afaceri rus în sud-vestul Franţei, estimând că această decizie ameninţă „fundamentele" sistemului juridic francez, informează AFP.

Publicat in Panorama
Biroul din Cluj-Napoca al Parchetului European (EPPO) efectuează joi percheziţii în mai multe locaţii din judeţul Botoşani, inclusiv în instituţii publice, în cadrul unei anchete ce vizează o fraudă de 160.000 de euro, care implică fonduri UE pentru stimularea capacităţii de angajare a tinerilor.

Publicat in Justitie
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte al filialei judeţene a PNL, şi-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la conducerea CJ.

Publicat in Administratie Locala
O nouă producție a Teatrului Național Iași este pregătită de lansare. Premiera absolută a spectacolului „De dinaintea amintirii” după David Vann, în regia lui Florin Caracala, va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 19:00, la Teatru³, următoarele reprezentații fiind programate pe 21, 26, 27 aprilie și 24 mai. Traducerea textului îi aparține lui Marius Chivu, iar dramatizarea și adaptarea acestuia este semnată de Maria Manolescu.

Publicat in Social
O locuință nouă este un vis împlinit și dacă ți-ai propus ca anul acesta să faci marele pas, dar încă nu ai găsit locul ce te va ajuta să-ți trăiești acest vis zi de zi, vino la Salonul Imobilar Palas, primul eveniment de profil din regiunea Moldovei! Timp de două zile, în perioada 19 – 20 aprilie, dezvoltatori și agenții imobiliare te vor ajuta să alegi inspirat viitoarea casă, iar instituțiile bancare te vor îndruma să găsești soluția optimă de finanțare a căminului pe care ți-l dorești. Vei avea acces simultan la oferte multiple: case, apartamente, proprietăți, dar și alte oportunități de investiții. În cadrul Salonului Imobiliar Palas va fi prezentat și proiectul rezidențial dezvoltat de IULIUS în zona Sf Andrei din Iași – TATAMI SEVEN.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3