fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Mai 2024

„Veniți să luați lumină!” este, probabil, cel mai puternic mesaj al creștinătății ortodoxe către lume. 
Totul este plin de semnificație. Mica flacăra a lumânării, pe care o transferăm cu evlavie de la unul la altul, în noaptea Învierii, înseamnă capacitatea de a dărui ceiluilalt și mai înseamnă legătura prin care se creează o comunitate. 

Publicat in Politica Locala
Un bărbat de 61 de ani a fost găsit decedat sub cupa unui încărcător frontal, de tipul IFRON.

Publicat in Social
Antrenorul Tony Da Silva susţine că ultimele două meciuri din campionat ale echipei sale, Poli Iaşi, sunt ca două finale de Liga Campionilor, el precizând că jucătorii săi vor lupta până în ultimul minut pentru a evita retrogradarea.

Publicat in CSMS Iasi
Abdulkadîr Cam, bărbatul de 64 de ani arestat preventiv după ce a recunoscut că ucis și tranșat o femeie din București, a fost internat în spitalul penitenciarului Jilava.

Publicat in Justitie
Întorsătură halucinantă în politica prahoveană. După ce instanța a decis că primarul comunei Șotrile, condamnat pentru pornografie infantilă, nu poate candida pentru un nou mandat, partidul social democrat o propune în loc, pe soția acestuia.

Publicat in Administratie Locala
Mihai Mărgineanu, celebrul Ardiles din „Las Fierbinți”, a povestit pe rețelele sociale, șocul pe care l-a trăit după ce a petrecut ziua de 1 Mai în Vama Veche.

Publicat in Social
Trei români au fost arestați în Italia pentru furt calificat, acuzați că au atacat și jefuit un bătrân de 91 de ani.  

Publicat in Panorama
O fabrică germană aparţinând companiei Diehl Metal, care produce sistemul de apărare antiaeriană IRIS-T SLM pe care Berlinul îl furnizează armatei ucrainene, a fost cuprinsă vineri de un incendiu impresionant, relatează presa germană citată de Le Figaro.

Publicat in Eveniment
Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost împuşcat în picior, după ce ar fi ameninţat cu un topor poliţiştii care încercau să-l imobilizeze în urma unui conflict anterior cu sora sa, a informat, vineri, Poliţia Capitalei.

Publicat in Social
Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată în zona localităţii Boholt, autorul faptei fiind o persoană de 34 de ani, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31