fbpx
 
Accident teribil în Tătărași. Vatman grav rănit după ce a fost prins între două tramvaie

Accident teribil în Tătărași. Vatman grav rănit după ce a fost prins între două tramvaie


Un grav accident a avut loc astăzi, în timpul programului de lucru în care a fost implicat un vatman. Potrivit prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU SMURD Iași, un vatman în vârstă de 34 ani a fost prins între două tramvaie, suferind traumatisme cranio-faciale, fracturi costale drepte. Este în observație și cu pneumotorax drept, transmire 24Iasi.

Aceeași sursă a prezică că vatmanul nu este intubat.

La caz a intervenit un echipaj de la SAJ Iași cu medic, urmând ca bietul om să ajungă în UPU.

CTP a declanșat o anchetă internă pentru a stabili circumstantele în care a avut loc accidentul.

„Astăzi, în jurul orei 16:04, în zona Flora, a avut loc un incident în care a fost implicat vatmanul care deservea tramvaiul cu numărul de parc 132.
Acesta s-a accidentat în urma manevrei de cuplare a vagonului care se defectase. În prezent, vatmanul se află în stare conștientă și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru evaluare și îngrijire medicală. În urma evenimentului s-a constituit o comisie interna care va investiga împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții CTP.

Victima este un vatman nou angajat, care își luase permisul recent și care nu era familiarizat cu intervențiile în caz de defecțiune la tramvaie.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 06.12.2023, ora 16.05 poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Vasile Lupu a avut loc un accident rutier soldat cu victime, în care au fost implicate două tramvaie.

Polițistii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în jurul orelor 16.00, un tramvai s-a defectat, fiind oprit în stația din zona Flora. În momentul în care s-a încercat cuplarea cu un alt tramvai, în vederea tractării, în timpul manevrelor de cuplare a vagoanelor, vatmanul tramvaiului defect a fost lovit, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vatmanul celui de-al doilea tramvai a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cel rănit nu a putut fi testat, fiindu-i recoltate probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanții IPJ Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31