fbpx
 
Miodrag Belodedici: „Iaşul mai are mult de muncit pentru a fi o prezenţă constantă în cupele europene“

Miodrag Belodedici: „Iaşul mai are mult de muncit pentru a fi o prezenţă constantă în cupele europene“


Prezent la Iaşi cu ocazia aducerii trofeului UEFA Champions League, în cadrul Trophy Tour, Miodrag Belodedici a declarat că CSM Poli Iaşi mai are mult până să devină una dintre echipele de top din România.

 

„M-am bucurat să văd că Iaşul a ajuns pentru prima dată anul acesta în cupele europene. Am urmărit dubla lor cu Hajduk Split şi sincer cred că ar fi putut să treacă mai departe. S-a văzut însă lipsa de experienţă şi cred că Iaşul mai are mult de muncit pentru a fi o prezenţă constantă în cupele europene. Mi-ar plăcea ca un oraş aşa mare şi frumos ca Iaşul să aibă o echipă care să se bată an de an la cupele europene“, spune Miodrag Belodedici, ambasador Oficial pentru UEFA Champions League Trophy Tour.

 

În ceea ce priveşte câştigarea Ligii Campionilor de o echipă românească, fostul internaţional s-a declarat pesimist: „În momentul de faţă, nivelul din Liga Campionilor este unul extrem de ridicat şi este imposibil ca o echipă din România sau din Est să reuşească să ia trofeul. Uitaţi-vă la echipe din Rusia sau Turcia, unde se bagă foarte mulţi bani, că nu reuşesc să ajungă nici măcar în fazele finale. Este foarte greu. Pentru noi este o adevărată performanţă să intrăm în grupe. Cum ar putea o echipă de la noi să ia trofeul? Poate jucând în alt campionat!“

 

 

 

Trophy Tour vine în România cu un format nou, un muzeu de fotbal pe roţi, un spaţiu de distracţie şi excelenţă sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

 

Fanii fotbalului din Iaşi au avut astăzi ocazia să vadă şi să se fotografieze cu valorosul trofeu, caravana urmând să fie prezentă miercuri la Bacău şi în week-end la Bucureşti.

 

După oprirea din România, Trofeul UEFA Champions League va ajunge în Serbia, Bosnia Herţegovina, Croaţia şi Ungaria. Până în prezent, turneul a vizitat 37 de oraşe diferite, din 16 ţări din Europa, şi a fost vizitat de peste 600.000 de fani, care au făcut peste 190.000 de poze cu Trofeul UEFA Champions League.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31