fbpx
 
Nota
(0 voturi)
Ioan Buciuleac a fost arestat de carabinierii de la Unitatea de Investigații din Bergamo, în Zogno în dimineața zilei de 22 februarie 2024.

Nota
(0 voturi)
Un profesor de educaţie fizică de la un colegiu naţional din Ploieşti este cercetat într-un dosar pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, fiind vorba despre o fată de 14 ani.

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Nota
(0 voturi)
Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, rămâne în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, decizia de vineri a Tribunalului Prahova fiind definitivă.

Nota
(0 voturi)
Teatrul Național Iași a lansat astăzi, 1 martie, harta interactivă HUB TNI. Harta poate fi accesată pe site-ul Naționalului ieșean https://teatrulnationaliasi.ro/hub-tni/ și invită publicul să viziteze cele mai importante instituții teatrale ale Moldovei istorice.

Nota
(0 voturi)
Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat că a aruncat într-un sac un copil născut prematur, deşi acesta trăia, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor săvârşită prin cruzimi şi fals intelectual.

Nota
(0 voturi)
O femeie de 87 de ani este cercetată de DIICOT Ialomiţa într-un dosar de trafic de droguri de risc, aceasta fiind acuzată că a vândut canabis şi cocaină cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacţie.

Nota
(0 voturi)
În vederea efectuării unor lucrări de mentenanță la rețelele de distribuție a apei potabile, APAVITAL S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în perioada 4 martie – 15 martie 2024, în intervalul orar estimat 22.00 – 4.00, către utilizatorii din străzile: Sfântul Atanasie (parțial), Mihai Eminescu, Manolache Drăghici, Rece, Iosif Cihac, Universității, Piața Națiunii, Sfântul Teodor, stradela Sfântul Atanasie, bulevardul Independenței (parțial), Sărărie (parțial), Nicolae Bălcescu, fundac Nicolae Bălcescu, Curelari, Stihii, Râpei, Păcii, Dochia, Occident, fundac Dochia, Mihai Cerchez, Italiană, Fundacul Florentz, Toma Săvescu, Vulpe, stradela Toma Săvescu, Soarelui, Simion Bărnuțiu, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Bogdan Vodă, Trecătoarea Nucului, Țicăul de Jos, Toamnei (parțial), Izbândei, Scăricica, stradela Scăricica, Trecătoarea Duzilor, Dezrobirii, Octav Botez, Mihail Kogălniceanu, Lascăr Catargi, Fundac Lascăr Catargi, Nicolae Gane, Vasile Pogor, Sulfinei, Logofăt Tăutu, Grigore Vieru, Buna Vestire, Vasile Conta, Fundacul Mitocul Maicilor, Piața Unirii, Alexandru Lăpușneanu, Banu, Pasaj Gavril Muzicescu, I.C. Brătianu, Profesor C. Stere, Vasile Stroescu, Teodor Burada și Pasajul Mitocul Maicilor.

Nota
(0 voturi)
Începând cu data de 1 martie 2024, în cadrul proiectului Luna Sculptorilor Români, ediția a IV-a, artiștii plastici ieșeni vă invită la o serie de manifestări artistice în aer liber, care vor avea loc pe pietonalul Alexandru Lăpușneanu. Evenimentul este organizat de Ateneul Național din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

Nota
(0 voturi)
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău va asigura integrarea tuturor măsurilor de ordine și siguranță publică în municipiul Iași, la meciul de fotbal dintre echipele Politehnica Iași și Dinamo București, partidă ce se va disputa vineri, 1 martie 2024, începând cu ora 20:00, pe Stadionul Emil Alexandrescu din localitate. 

Nota
(0 voturi)
S-a dat alarma joi seară în județul Buzău, după ce un pacient al spitalului Ojasca, internat pentru viol, a părăsit fără drept unitatea medicală. Imediat, zeci de polițiști și jandarmi au împânzit zona și l-au dat pe bărbat în urmărire națională.

Pagina 1 din 1953

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31