fbpx
 
Consilieri locali PNL, bătuți crunt într-o crâșmă de primarul PSD al unei comune din Timiș

Consilieri locali PNL, bătuți crunt într-o crâșmă de primarul PSD al unei comune din Timiș


Mai mulți politicieni locali s-au luat la bătaie cu bâte, pumni și picioare din cauza unui meci de fotbal. Cel care ar fi pornit altercația este chiar primarul comunei timișene Iecea Mare.

Mai mulți politicieni s-au luat la bătaie cu bâte, pumni și picioare. Cel care ar fi pornit altercația este chiar primarul comunei Iecea Mare, care a și ajuns la poliție. Incidentul grav a avut loc într-o cârciumă după un meci de fotbal, iar oamenii legii au deschis un dosar penal, scrie realitatea.net.

Incidentul grav s-a petrecut în comuna timișeană Iecea Mare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o cârciumă după un meci de fotbal.

Primarul Liviu Tomulea, care este și vicepreședinte al PSD Timiș, a fost reclamat la Poliție după ce a bătut cu bâta doi consilieri lilberali din localitate.

Consilierul local Iulian Sîrcă și Mircea Pârva, membru în Biroul Politic Local Iecea Mare au ajuns la Institutul de Medicină Legală Timișoara pentru a obține certificate medico-legale și au depus plângeri penale împotriva primarului Liviu Tomulea și a altor persoane.

Tot scandalul a început din cauza echipelor de fotbal, după ultima etapă a Campionatului Județean. După meci, toți au mers la barul din sat să sărbătorească. Liviu Tomulea împreună cu frații săi și alți oameni și s-au luat la bătaie cu cei aflați la bar, scrie banatulmeu.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru stabilirea faptelor după bătaia de la cârciumă.

„La data de 26 noiembrie, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 2 Rurale Săcălaz au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui local din Iecea Mare a avut loc un conflict între patru persoane, în urma căruia doi bărbați de 34 și 52 de ani, au fost agresați de ceilalți doi, în vârsta de 42 și 39 de ani.

Acestora li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la o unitate spitalicească.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30