fbpx
 
Facebook/ Dominic Fritz Facebook/ Dominic Fritz

Poliţist local din Timișoara, lovit cu maşina de un şofer care a parcat neregulamentar pe o stradă pietonală


Un poliţist local a fost lovit cu maşina de către un şofer care a parcat neregulamentar pe o stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei. Ulterior, șoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost depistat imediat de agenţii de la Intervenţie Rapidă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, spune că poliţistul local lovit activează în cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră şi se afla în timpul serviciului, în zona pietonală.

Pentru a fi identificat, şoferul vinovat a fost interpelat de o patrulă de poliţişti locali, dar a făcut manevre şi derapaje cu maşina pentru a-i intimida pe agenţi, după care a demarat, lovindu-l direct pe poliţistul local aflat în teren.

„Colegul nostru a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal pentru investigaţii, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Intervenţie Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui Ş.M., de 39 de ani, cu domiciliul în Timişoara. Acesta era însoţit în maşină de o femeie de 30 de ani. Bărbatul a fost predat poliţiştilor de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Timiş, în vederea continuării cercetărilor”, precizează Poliţia Locală Timişoara.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30