fbpx
 
Facebook/Ambasada Rusiei Facebook/Ambasada Rusiei

PRESShub / Unul dintre procurorii militari care a clasat dosarul Revoluției și un avocat din dosarul Caracal, în poza cu Șoșoacă de la Ambasada Rusiei


Ambasada Rusiei de la București a organizat pe 9 februarie o recepție, cu ocazia „Zilei Diplomatului Rus”, la care a fost prezentă și senatoarea Diana Șoșoacă. Ambasada a postat o fotografie, care între timp a devenit virală, în care alături de ambasadorul Valery Kuzmin, apare parlamentara și mai mulți bărbați.

PRESShub a reușit să identifice o parte dintre cei care apar în fotografia cu Valery Kuzmin și Diana Șoșoacă.

PRESShub l-a identificat în fotografia de mai sus pe fostul procuror militar Tudor Marin (primul din stânga), care a ieșit la pensie în anul 2014.

Tudor Marin a fost unul dintre procurorii care au clasat, de-a lungul timpului, „Dosarul Revoluției”, alături de procurorii militari Iulian Dinu și Codruț Mihalache.

Mai mult, a fost anchetat în 2013 pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. h) din Legea nr. 303/2004 (nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privitoare la soluţionarea cu celeritate a cauzelor ori întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile), potrivit juridice.ro.

Contactat de PRESShub pentru a confirma dacă Tudor Marin se află în poza distribuită de Ambasada Rusă, Dan Voinea, fost procuror-șef al Șecției Parchetelor Militare, a confirmat informația. „Da, el este. Nu a avut un rol prea mare în dosarul revoluției. Mulți au dat clasări, nu numai el”, a explicat Dan Voinea, pentru PRESShub.

Citește mai mult pe PRESShub


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: