fbpx
 
Twitch Twitch

Influenceră agresată sexual în mijlocul unui live. Un petrecăreț beat a luat-o de posterior


O influenceră spaniolă s-a trezit cu o mână pe fund chiar în timpul unei transmisiuni în direct pe rețelele de socializare. Isabella Gonzalez a făcut plângere la Poliție a depus plângere la poliție, iar agresorul cu accent britanic este căutat de forțele de ordine.

Bărbatul i-a fi atins fundul în timp ce se afla într-un pub din Benidorm, în timp ce vedeta Instagram transmitea pe Twitch.

Influencera spaniolă Isabella Gonzalez, cunoscută mai bine sub numele de Gonsabellla, i-a atras atenția să nu o atingă, dar bărbatul nu s-a oprit, însă i-a zis totuși „îmi pare rău”, cu accent englezesc.

Isabella, care se mândrește cu 165.000 de urmăritori pe Instagram, a vorbit de atunci despre incident, iar apoi a făcut o „plângere oficială", arată publicația Daily Star.

După ce filmarea a devenit publică pe social media, Isabella le-a mulțumit celor care au ajutat-o și a declarat că poliția a înregistrat denunțul.

M-am dus să fac o plângere oficială. Poliția m-a ajutat imediat. Mi-au spus că am făcut ceea ce trebuia să fac raportându-l, dar că va fi dificil să ia măsurile adecvate, deoarece nu au mai multe detalii despre bărbatul în cauză, în afară de ceea ce se vede în videoclip. Mi-au spus că mă vor anunța dacă vor avea vreo actualizare. Aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor mi-au scris" a declarat ea

Isabella nu a menționat cum ar putea fi identificat individul prin intermediul înregistrărilor și, fără alte detalii, acest lucru s-ar putea dovedi dificil. Ochelarii de soare îi acopereau complet ochii bărbatului, care a fost văzut purtând o vestă Wath Brow Hornets, arată sursa citată.

M-a apucat de pantaloni, nu știu dacă se uita fundul meu sau la chiloți e...ce degenerat!" a mai spus ea. Turiștii o încurajaseră pe Isabella în PUB, iar aceștia erau „foarte beți” a mai spus ea.

Erau foarte beți. Dar asta nu ar trebui să fie o scuză pentru ca oamenii să mă atingă, pentru că și eu beau și nu mă gândesc niciodată să deranjez pe cineva. Nu este o scuză, dar cel puțin persoana care era cu el și-a cerut scuze, pentru că și-a dat seama că celălalt tip a depășit măsura."

Isabella face streaming pe Twitch din 2021, renunțând la slujba ei pentru a se deica creeri de conținut online.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: