fbpx
 
Bogdan Balanișcu, ales președinte al Organizației Municipale a PSD Iași

Bogdan Balanișcu, ales președinte al Organizației Municipale a PSD Iași


Organizaţia Municipală Iaşi a Partidului Social Democrat (PSD) are o structură de conducere, în urma votului, secretarul de stat Bogdan Balanişcu fiind ales în funcţia de preşedinte.

În urma alegerilor interne organizate de Organizaţia Municipală Iaşi a PSD vineri seara, Bogdan Balanişcu a primit 144 de sufragii din cele 150 valabil exprimate, în timp ce contracandidatul său, Constantin Şerbescu, a primit 6 voturi. La eveniment au fost 156 delegaţi prezenţi.
Bogdan Balanişcu este secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. El este absolvent al Universităţii Tehnice "Gh. Asachi", Facultatea de Electronică şi Tehnologia Informaţiei.
Bogdan Balanişcu a intrat în politică în calitate de membru al TSD Iaşi, ulterior el devenind preşedinte al TSD Municipiul Iaşi, vicepreşedinte TSD Judeţul Iaşi, vicepreşedinte TSD Naţional, vicepreşedinte PSD Municipiul Iaşi, consilier local Municipiul Iaşi (2010-2012, 2020-2021), consilier a doi miniştri şi pentru un preşedinte de agenţie.
„Au fost printre cele mai democratice alegeri pe care organizaţia noastră le-a avut în ultima perioadă. Votul primit mă onorează şi în egală măsură sunt conştient că trebuie să îl merit în fiecare zi pe perioada acestui mandat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru ceilalţi colegi care fac parte de acum din noua echipă de conducere. Îmi doresc să câştigăm anul viitor Primăria Municipiului Iaşi şi să avem majoritatea în Consiliul Local. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în perioada de interimat pentru reconstrucţia filialei municipale", a declarat Bogdan Balanişcu.
În cadrul conferinţei au fost aleşi şi prim-vicepreşedintele, în persoana lui Nicolae Ivanciu, secretarul executiv - Diana Manole Popescu, vicepreşedinţii - Marcel Poliac, Ioana Diana Hliboceanu, Florin Boca, Costică Florea, Cristian Mitică Bulgariu, Florin Rîşcu, Octavian Matei.
„Felicitări echipei de conducere pe care delegaţii prezenţi la conferinţă au învestit-o pentru a consolida şi extinde politicile social-democrate din municipiul Iaşi. Unitatea trebuie să fie de acum cuvântul de bază cu care pornim la drum. Avem obiective îndrăzneţe asumate de noua structură de conducere. Organizaţia Municipală Iaşi al PSD trebuie să redevină principalul reper politic. Ieşenii trebuie să ştie că suntem aproape de ei, că muncim pentru a aduce finanţări şi proiecte în Iaşi, iar astăzi, din zona de opoziţie în Consiliul Local Iaşi, susţinem toate proiectele benefice pentru comunitate şi sancţionăm orice derapaj al administraţiei peneliste, care are un ritm de lucru foarte lent şi ineficient", a afirmat Bogdan Cojocaru, preşedinte interimar PSD Iaşi. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29