fbpx
 
BBC BBC

O prezentatoare de la BBC a făcut semne obscene în timp ce era în transmisiune directă


Gafă la BBC. O prezentatoare de știri a arătat degetul mijlociu în timp ce era în transmisiune directă. Maryam Moshiri și-a cerut scuze pe rețelele sociale, explicând că era o glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

Miercuri, Maryam Moshiri, una dintre principalele prezentatoare ale BBC News, a fost văzută la începutul buletinului de știri de la prânz cu degetul mijlociu ridicat, după ce s-a încheiat numărătoarea inversă recunoscută a programului, scrie Mirror.

Prezentatoarei i-au luat câteva secunde pentru a-și da seama că era în direct și începe să citească titlurile despre înfățișarea lui Boris Johnson în cadrul anchetei Covid, într-o manieră serioasă și calmă.

Maryam Moshiri și-a cerut scuze joi dimineața pe platforma X, explicând faptul că era o glumă privată şi nu intenţiona ca momentul să fie văzut de public.

„Când am ajuns la 1, mi-am întors [degetul] ca o glumă și nu mi-am dat seama că acest lucru va fi surprins de cameră”, a scris ea.

„A fost o glumă personală cu echipa și îmi pare foarte rău că a apărut în direct! Nu a fost intenția mea ca acest lucru să se întâmple și îmi pare rău dacă am jignit sau supărat pe cineva. Nu am arătat degetul mijlociu telespectatorilor și nici vreunei persoane. A fost o glumă prostească pentru un număr mic de prieteni”, a spus ea, adăugând un emoji „face palm”.

Gestul prezentatoarei a stârnit un val de reacții. Unele persoane s-au simțit jignite, comentând că nu a fost un gest profesionist și au cerut retragerea finanțării pentru BBC.. iar alte persoane au considerat momentul ca fiind amuzant.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31