fbpx
 
ANPC ANPC

Un comisar ANPC a fost atacat în timpul unui control la un motel din Caraș-Severin


Un comisar din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Constanţa a fost agresat după un control la un motel din Caraş-Severin de către proprietarul clădirii. În urma verificărilor, au fost găsite mai multe nereguli, printre care cearceafuri pătate, produse expirate, excremente de rozătoare în depozitul de veselă. Unitatea a fost amendată cu 8.000 de lei, transmite News.ro.

Reprezentanţii ANPC au anunţat, miercuri, că a fost făcut un control la Motel Camping Silvia din satul Sadova Veche, judeţul Caraş-Severin.

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au găsit în spaţiile de cazare saltele fără protecţie, pereţi şi tavane cu porţiuni ale tencuielilor fisurate, cearceafuri cu porţiuni pătate, saltele îngălbenite, fără plasă anti-insecte şi fără plan de evacuare.

Pentru aceste nereguli a fost dată o amendă de 3.000 de lei.
Controlul a continuat apoi în zona bucătăriei şi a barului de zi. Acolo au fost găsite produse cu termen de valabilitate depăşit, ustensile neprofesionale, cotlet de porc în curs de recongelare, ceafă şi cotlet de porc achiziţionate vrac şi găsite feliate şi ambalate în pungi de pâine. De asemenea, cloramina utilizată avea termenul de valabilitate depăşit.

Totodată, în depozitul de veselă au fost găsite excremente de rozătoare. Pentru toate aceste nereguli a fost dată o amendă de 5.000 de lei.

Echipele de control au mai constatat că în documentele prezentate unitatea era încadrată la hostel, deşi în exterior era afişat Hotel Silva şi au aplicat un avertismene, propunând încetarea practicii comerciale incorecte.

La finalul controlului, două femei comisar ANPC care se urcaseră în maşină şi urmau să plece au fost oprite de către un bărbat care a afirmat că este proprietarul clădirii în care îşi desfăşoară activitatea unitatea de cazare. Acesta a cerut explicaţii pentru sancţiunile acordate şi, la un moment, a început să vorbească urât cu cele două femei, s-a repezit să scoată cheia din contact şi a lovit-o pe una dintre ele cu palmele peste mâini.

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31