fbpx
 
Actorul Charlie Sheen, atacat cu  o „armă mortală” de o vecină în propria casă din Malibu

Actorul Charlie Sheen, atacat cu o „armă mortală” de o vecină în propria casă din Malibu


Actorul american Charlie Sheen, vedeta serialului Two and a Half Men (Doi bărbaţi şi jumătate), a fost atacat în casa sa din Malibu de o femeie care a fost arestată între timp, a anunţat vineri poliţia locală, notează AFP.

Forţele de ordine din comitatul Los Angeles au intervenit în luxoasa vilă a actorului după ce au fost alertaţi pentru acte de "agresiune şi tulburare a liniştii publice", a indicat biroul şerifului într-un comunicat.
Actorul a fost identificat fiind victima, a precizat textul. "Suspecta, pe nume Electra Schrock, a fost arestată pentru agresiune cu o armă mortală, acţiune putând duce la răni grave", precum şi pentru „pătrundere prin efracţie", a adăugat el.
Ea „a intrat în casa lui şi l-a atacat când a deschis uşa", a explicat biroul şerifului.
Potrivit site-ului TMZ, Electra Schrock, 47 de ani, este vecină cu Charlie Sheen. „I-a rupt cămaşa lui Charlie şi a încercat să-l sugrume", a relatat TMZ, adăugând că actorul a fost consultat de paramedici, dar nu a fost transportat la spital.
Aceasta nu ar fi prima confruntare dintre cei doi vecini, a mai scris TMZ.
Fiu al actorului Martin Sheen şi fratele lui Emilio Estevez, Charlie Sheen - pe numele real Carlos Estevez - a devenit un star internaţional după roluri din filme precum Platoon (Plutonul) şi Wall Street în anii 1980.
Din anii 2000, a apărut în principal la televiziune în seriale precum Spin City (care i-a adus un Glob de Aur), Two and a Half Men şi Anger Management.
Starul de 58 de ani este cunoscut pentru că a avut probleme cu dependenţa de alcool şi droguri în trecut. Cel mai bine plătit actor de televiziune din lume între 2010 şi 2011, potrivit revistei Forbes, a fost îndepărtat din serialul de succes Two and a Half Men în 2011 din cauza comportamentului său instabil şi violent.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: