fbpx
 
Angajat al Primăriei Timișoara, prins în timp ce copia la un concurs intern

Angajat al Primăriei Timișoara, prins în timp ce copia la un concurs intern


Primarul Timișoarei, Dominic Fritz anunță că un angajat al instituției a fost prins copiind la un examen de ocupare a postului, relatează Tion.ro.

Unii angajați ai Primăriei Timișoara, cei ale căror compartimente au fost reduse după ultima restructurare, au fost puși să susțină concursuri pentru a-și păstra locul. Unul dintre aceștia nu s-a descurcat singur și a încercat să trișeze, spune primarul Dominic Fritz. Angajatul în cauză ar fi fost prins cu o cască în ureche.

„Azi am prins un angajat al primăriei la copiat. Cu casca în ureche, o vedeți în poză (se poate cumpăra online la 130 de lei). Angajatul simțea că are nevoie de o cască pentru a răspunde la întrebări precum «enumerați 5 drepturi și libertăți fundamentale din Constituție» sau «enumerați un punct tare și un punct slab în activitatea biroului din care faceți parte».

Am început o reorganizare majoră în primărie prin care eliminăm 51 de posturi. Acolo unde în aceeași echipă au rămas mai puține posturi decât oameni, toată echipa a fost chemată la un examen scris. În cazul de sus, într-o echipă de 6 oameni în care au fost eliminate două posturi, unul a fost prins la trișat, iar doi n-au știut să răspundă la cele mai simple întrebări.

Am fost acuzat că elimin în baza unor criterii politice valoroșii oameni aduși de fosta administrație. Adevărul este că mă revoltă că trebuie să plătesc niște oameni care își bat joc de salariul pe care îl primesc din banii munciți de toți timișoreni.

Să fie clar: sunt mulți oameni faini, harnici și performanți în primărie care au o pasiune pentru Timișoara. Sunt mândru de ce am reușit împreună cu ei, în ciuda tuturor încercărilor de a ne bloca. Din respect pentru ei și pentru cetățenii Timișoarei nu poate fi loc în primărie pentru tupeiști habarniști de-ți dai cu capul de pereți”, a scris primarul, într-o postare pe rețelele de socializare.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30