fbpx
 
Reacția PSD Iași după demisia deputatului Marius Ostaficiuc: Nimeni nu este de neînlocuit

Reacția PSD Iași după demisia deputatului Marius Ostaficiuc: Nimeni nu este de neînlocuit


Deputatul de Iaşi Marius Ostaficiuc şi-a dat miercuri demisia din Partidul Social Democrat, în context liderul social-democraţilor ieşeni, Bogdan Cojocaru, arătând că „nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul".

„Partidul Social Democrat este cel mai important partid din România. În acest context, nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul. Am spus încă de la începutul mandatului că sunt deschis dialogului cu toată lumea şi în echipa social-democrată are loc oricine vrea să se implice pentru binele comunităţii. Avem proiecte politice şi administrative serioase prin care ne propunem ca Iaşiul să se dezvolte cu adevărat. Trebuie să terminăm la nivel local cu machetele, corupţia şi vorbele deşarte. Îmi doresc să avem o construcţie unitară, cu o echipă fidelă, dedicată valorilor social-democrate, acolo unde meritocraţia să reprezinte o prioritate pentru desemnarea tuturor reprezentanţilor noştri în viitoarele aparate administrative ale Primăriilor, Consiliilor Locale, la Consiliul Judeţean şi la nivel regional sau naţional'', a declarat preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, într-un comunicat transmis miercuri.
Potrivit acestuia, obiectivele echipei social-democrate de la Iaşi rămân neschimbate, şi anume, câştigarea tuturor alegerilor din acest an, indiferent de momentul în care vor fi organizate.
Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a înaintat demisia din Partidul Social Democrat, se arată în comunicat. '„Este o decizie personală, asumată, de care conducerea organizaţiei judeţene a luat act. De altfel, conform statutului PSD, orice persoană îşi pierde calitatea de membru în momentul în care se înscrie într-un alt partid'', a precizat el.
Anterior, pe Facebook, deputatul a scris că pleacă din PSD pentru că nu se mai simte compatibil cu „oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul''.
„Despărţirile fac parte şi ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social-democraţiei, am luat decizia să plec din PSD. Nu mă mai simt compatibil aici, la Iaşi, cu oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată şi dintr-un partid care dimineaţa este la stânga, la amiază la mijloc şi seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile şi experienţa în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria şi oraşul căruia îi datorez totul - Iaşiul'', a transmis Ostaficiuc.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31