fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Octombrie 2023

Aproximativ 35.000 de persoane stau la un rând de câţiva kilometri, vineri seara, aşteptând să se închine la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva şi racla cu moaştele Sfântului Andrei Criteanul, adusă de la Catedrala Mitropolitană din Arkalochori, de pe insula Creta, din Grecia.

Publicat in Social
Trupele israeliene au efectuat raiduri locale, recent, în Fâșia Gaza, au anunțat vineri Forțele de Apărare ale Israelului (IDF), potrivit CNN.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 29 de ani din Târgu Jiu cercetat pentru o tentativă de omor comisă la Bruxelles, în Belgia, a fost găsit în urma schimbului de informaţii făcut de autorităţile din cele două state, prin Biroul Sirene. În acest dosar, au fost emise opt mandate de arestare, din care trei în lipsă, pentru persoane care l-au ajutat pe bărbat să iasă fraudulos din ţară.

Publicat in Justitie
Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au fost surprinse, vineri, de un raid aerian în Tel Aviv și conduse la adăpost.

Publicat in Eveniment
Miruna Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, a decis definitiv vineri Curtea de Apel Bucureşti.

Publicat in Justitie
Peste 42.000 de români îşi serbează ziua onomastică, sâmbătă, la praznicul Sfintei Cuvioase Parascheva.

Publicat in Social
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Oradea, că informaţiile oficiale primite în cursul zilei de la autorităţile italiene arată că la Bari Curtea de Apel a decis predarea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, autorităţilor din România, hotărârea putând fi atacată cu apel.

Publicat in Justitie
Primele magazine din estul ţării ale grupului de modă Calzedonia s-au inaugurat, în ansamblul Palas. Locaţiile retailerului italian completează oferta diversificată de shopping, adaptată tendințelor actuale, și se alătură galeriei de branduri new-entry din această toamnă. Inaugurările de noi magazine premium din Palas vor continua în perioada următoare.

Publicat in Timp Liber
Două femei au fost împuşcate mortal în noaptea de joi spre vineri în sudul capitalei suedeze, Stockholm, a anunţat poliţia suedeză, transmite DPA, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, şi fiul său, fostul deputat PSD Vlad Cosma, scapă de închisoare în dosarul de corupţie în care primiseră iniţial 8, respectiv 5 ani de închisoare cu executare, Tribunalul Prahova dispunând încetarea procesului penal ca urmare a prescripţiei faptelor.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3