fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 14 Octombrie 2023

Conducerea spitalului de Neurochirurgie a ținut să facă noi precizări după articolul de vineri, 13 octombrie, din REPORTER DE IAȘI

Publicat in Sanatate
Ministerul Afacerilor Externe confirmă sâmbătă decesul, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

Publicat in Guvern
Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, fratele ambasadorului României în SUA și, mai nou, Nicolae Ciucă, președintele PNL, fost prim-ministru al României, două personalități care ar trebui să fie garanți ai transparenței și corectitudinii în administrație au dat ieri o nouă palmă democrației și ieșenilor.

Publicat in Politica Locala
„Nu am uitat pistolul care mi-a fost pus în față la 7 ani de un legionar. Un pistol adevărat. Nu de jucărie. Pe care-l purta un legionar. Legionarii au venit, l-au luat pe tata și l-au bătut până la sânge. Apoi ne-au luat pe mine și pe mama, să le dăm bijuteriile din casă”.

Publicat in Social
Armata israeliană (IDF) susține că șeful forțelor aeriene ale Hamas a fost ucis în atacul din Gaza din timpul nopții, transmite Times of Israel

Publicat in Eveniment
În cutiile poștale găsim de obicei pliante publicitare sau facturi. În Germania însă, un poștaș a lăsat ceva cu adevărat valoros: două lingouri de aur a câte 50 de grame.

Publicat in Panorama
Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iaşi, numită „cea Nouă", „a Moldovei luminătoare" şi lauda întregii Ortodoxii, s-a născut în satul Epivat din Tracia răsăriteană, aproape de Constantinopol, la începutul secolului al Xl-lea, din părinţi binecredincioşi şi de bun neam ("Patericul Românesc" 1, arhimandrit Ioanichie Balan; Ed. Mănăstirea Sihăstria, 2011).

Publicat in Social
Zeci de mii de credincioşi au venit, de la primele ore ale zilei de sâmbătă, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Iaşi şi pe străzile din împrejurimile Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei pentru a asista la ceremonia Sfintei Liturghii oficiată cu prilejul prăznuirii Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, scrie Agerpres.

Publicat in Social