fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 15 Octombrie 2023

REPORTER o remarca pe Mara Gheran în iulie 2023, cu patru posturi la stat în ultimii trei ani: Prefectură, Apavital, Primăria Podu Iloaiei, Primăria Iași

Marian Grigoraș, fost prefect, actual subprefect, chiar declara cum trebuie să avem încredere în alegerile sale, cum sunt angajați oameni de valoare în Cancelarie

Fotografiile și discuțiile pe chat sunt din luna august a acestui an

Cei doi stau întinși în pat, relaxați, iar tânăra face un selfie

Discuțiile sunt explicite: vii să facem un duș împreună?, am luat gel de duș, vin să-ți fac cafeaua dimineață

În 2017, Marian Grigoraș era dat în vileag că își angajase soția la ANAF tot prin transfer

Dacă aspirați la o carieră la stat și sunteți tânără, vorbiți cu Marian Grigoraș


Publicat in Anchete
Medicii din Iaşi au reuşit să salveze trei persoane, după ce familia unui bărbat aflat în moarte cerebrală la Spitalul Judeţean Suceava a fost de acord ca organele sale să fie prelevate şi transplantate.

Publicat in Sanatate
Ieșire nervoasă a primarului Mihai Chirica, noaptea, la ora 02.00, pe un grup de WhatsApp al PNL Iași. Acesta le-a adresat amenințări și reproșuri colegilor de partid, în special deputatului Alexandru Muraru. Motivul: a lipsit de la evenimentul Seara Valorilor organizat la sediul Primăriei, la fel ca Alexe, dar și miniștrii PNL invitați la eveniment.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Marina Ovsyannikova, jurnalista de la televiziunea rusă de stat condamnată după ce a protestat în direct la TV împotriva războiului din Ucraina, ar fi fost otrăvită la Paris, anunță autoritățile franceze.

Publicat in Eveniment
Forţele armate israeliene au lichidat încă un lider al mişcării islamiste palestiniene Hamas, care a comis în 7 octombrie un atac terorist de amploare împotriva Israelului, transmite DPA.

Publicat in Eveniment
Compania Elsevier a publicat, la începutul lunii octombrie, o nouă versiune, actualizată pentru 2023, a bazei de date care conține cercetătorii de top din lume. Mai multe cadre didactice ale Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) sunt pe această listă, în funcție de rezultatele avute în cercetare științifică și diseminarea acestora în reviste internaționale, de profil.

Publicat in Educatie
O femeie care fusese dată dispărută în martie 2017 a fost găsită după șase ani sub scara casei în care locuia cu soțul său. Bărbatul este acum acuzat de crimă, relatează Mirror.

Publicat in Panorama
ANAF a scos la licitaţie mai multe terenuri aparţinând fostei şefe a Autorităţii Naţionale de Restiture a Proprietăţilor (ANRP) Crinuţa Dumitrean şi un teren al fostului ministru Elena Udrea, relatează Profit.ro.

Publicat in Justitie
Peste 45.000 de persoane aşteaptă la un rând care se întinde pe câţiva kilometri, duminică, la Iaşi, în ultima zi de pelerinaj la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, numărul fiind în creştere.

Publicat in Social
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică dimineaţa, o informare meteo de răcire semnificativă a vremii şi ploi moderate, valabilă pentru toată ţara, care va intra în vigoare duminică, la prânz.

Publicat in Vremea