fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Octombrie 2023

Inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bihor, Nadia Racz, a fost reţinută, vineri, sub acuzaţia că lua mită, între 2.000 şi 4.000 lei, de la firmele prinse cu angajaţi "la negru", pentru a nu le amenda, în dosar fiind reţinute şi trei subordonate, a informat, într-un comunicat, Serviciul teritorial Oradea al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Publicat in Justitie
Republica Moldova se va reuni, „inevitabil” cu România, după ce a primit acceptul marilor puteri, afirmă mitropolitul Vladimir al Chişinăului şi al Întregii Moldove, într-o scrisoare șocantă adresată superiorului său, Patriarhul Kirill, omul lui Putin.

Publicat in Moldova
Un medic din județul Neamț a fost arestat pentru că timp de aproape patru luni ar fi chiulit de la serviciu, dar a încasat un salariu de 11.000 de lei lunar.

Publicat in Moldova
Crimă înfiorătoare într-un oraș din județul Botoșani. O femeie de 58 de ani a fost torturată de soțul gelos timp de cinci zile și în cele din urmă a fost ucisă în bătaie. Bărbatul de 60 de ani este arestat preventiv.

Publicat in Moldova
Un bărbat din Constanţa a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi şantaj, victimă fiind o fetiţă de 8 ani din Hunedoara, pe care, folosind diverse conturi false pe o platformă de socializare, în care susţinea că este influencer, ar fi determinat-o să producă şi să-i transmită fotografii şi videoclipuri în care apărea în ipostaze sexuale explicite.

Publicat in Justitie
Un bărbat a ameninţat că se sinucide aruncându-se de la aproximativ 30 de metri de pe un turn de apă din municipiul Bârlad, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale şi echipaje specializate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Publicat in Moldova
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat cu peste 52 milioane de lei, respectiv 10,4 milioane de euro, operatorul economic Enel Energie, pentru nerespectarea unor prevederi din Ordonanţa de Urgenţă privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale, în perioada 1 aprilie 2022 - 31 martie 2023, a anunţat, vineri, ANPC.

Publicat in Companii
Pregătește-te pentru sezonul rece cu produse proaspete de la antreprenorii autohtoni, care se reunesc în acest weekend în parcul Palas. Târgul „Gusturile Toamnei” reunește peste 40 de producători locali, care aduc bunătăți de sezon, de la legume și fructe proaspete, până la dulcețuri făcute în casă și produse bio de igienă. În cadrul târgului sunt organizate ateliere de sculptat dovleci sau olărit, programe de animație cu BOOParty, un labirint inedit, dar și multe alte surprize care le vor pune la încercare imaginația celor mici. Vino în parcul Palas și descoperă producătorii locali și bucură-te de „Gusturile Toamnei”!

Publicat in Timp Liber
Un profesor din Suceava judecat pentru agresiune sexuală asupra unei eleve de 14 ani a fost lăsat să revină la cursuri, după ce i s-a ridicat controlul judiciar.

Publicat in Educatie
Biserica Ortodoxă Rusă își înființează propria armată de mercenari pe care îi antrenează în biserici cu instructori din trupele speciale pentru a-i trimite apoi să lupte în Ucraina. Enoriașii sunt recrutați prin Catedrala Navală din Sankt Petersburg.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3