fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 Octombrie 2023

Un bărbat de 58 de ani din comuna Golăieşti, Iași, a ajuns la spital cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, după ce cazanul în care făcea ţuică a explodat, scrie News.ro.

Publicat in Sanatate
Procurorii DIICOT Bacău au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi inculpaţi, unul pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cel de-al doilea pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Publicat in Moldova
O femeie dintr-o localitate din judeţul Galaţi a sărit dintr-o maşină aflată în mers, condusă de soţul său, care a lovit-o şi a ţinut-o cu forţa în autoturism.

Publicat in Moldova
În noaptea de sâmbătă spre duminică va avea loc un fenomen astronomic inedit - Orionidele, o ploaie de stele căzătoare. Oamenii de știință spun că Pământul va trece printr-un nor de praf, care a făcut cândva parte din coada cometei Halley, iar cel puțin 20 de stele căzătoare pot fi observate pe oră, pe timpul nopții, transmite The Guardian.

Publicat in Panorama
Forţele de apărare israeliene (IDF) au anunţat vineri că au ucis un lider al Hamas, Mahmud Sabih, responsabil de unitatea de dezvoltare şi arme strategice a grupului islamist palestinian, transmite EFE.

Publicat in Eveniment