fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 26 Octombrie 2023

Forţele de securitate bulgare au arestat un cetăţean libanez cu reşedinţă permanentă în Bulgaria.

Publicat in Eveniment
Procurorii de la Parchetul General au dispus extinderea urmăririi penale faţă de cei doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, prin formularea de noi acuzaţii la adresa lor, şi anume, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Un grup de organizaţii care apără libertatea presei cer investigarea serioasă a infracţiunilor comise împotriva jurnalistei Emilia Şercan, condamnând „ancheta neglijentă şi plină de erori” în aceste cazuri.

Publicat in Justitie
O româncă în vârstă de 45 de ani, stabilită în Statele Unite, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al metropolei americane Las Vegas, la alegerile din 2024, relatează publicația KTVN Las Vegas.

Publicat in Panorama
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut joi Rusiei să-şi retragă trupele din Transnistria, regiune secesionistă din estul Republicii Moldova, subliniind că Alianţa Nord-Atlantică susţine pe deplin suveranitatea şi integritatea teritorială a republicii, se afirmă într-un comunicat al guvernului de la Chişinău, conform Agerpres.

Publicat in Eveniment
Un agent de poliţie din Botoşani a fost trimis în judecată, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv de corupţie.

Publicat in Moldova
Peneliștii ieșeni au făcut ieri ceea ce știu ei cel mai bine: au vorbit. Pentru că despre fapte nu poate fi vorba în urma prezentării unui jalnic raport de activitate al mandatului administrației PNL de la Consiliul Județean Iași.

Publicat in Politica Locala
La nivel mondial, cea mai răspândită versiune a jocului de poker este Texas Hold'em. Inclusiv în țara noastră, cei mai mulți joacă Texas Hold'em, deși sunt disponibile și alte versiuni. Motivul pentru care această versiune este atât de populară în comparație cu celelalte este faptul că formatul său a transformat jocul în unul de abilități.

Publicat in Timp Liber
Ansamblul urbanistic mixed-use Palas Iași îşi păstrează poziția de centru dominant de shopping și lifestyle în zona de nord-est a ţării, prin diversificarea portofoliului de branduri premium. Joi, 26 octombrie 2023, renumitul retailer multi-brand Peek & Cloppenburg a deschis un flagship store, intrând, astfel, pentru prima dată în această regiune. Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg sunt disponibile în noul magazin. Timp de patru zile, clienţii beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate, la ȋntreaga gamă de produse.

Publicat in Timp Liber
„Câștigi 140.000 de euro/an din propriul tău parc fotovoltaic” Este adevărat? Răspunde Răzvan Gălățan, expert Goodwill Consulting, despre energia solară și cum se raportează România la provocările actuale

Publicat in Social
Pagina 1 din 3