fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 04 Octombrie 2023

Au fost alese cele mai scumpe stațiuni din România, în plin sezon estival

Cazările au fost plătite din bani publici: 12.000 de euro

S-a învățat încontinuu despre digitalizare, comunicare, situații de urgență, etică, integritate


Publicat in Anchete
Violența domestică este la ea acasă, iar numărul de incidente prin lovire sau alte violențe crește în fiecare an. Doar în primele 8 luni din 2023 au fost înregistrate peste 1.300 de noi cazuri. Poliția a consemnat 38.243 cazuri de violență domestică în această perioadă, o cifră care ne dă fiori. Totodată, a crescut și numărul de încălcări ale ordinelor de protecție, de la 2.166 la 2.742 de fapte.

Publicat in Politica Locala

Au fost alese cele mai scumpe stațiuni din România, în plin sezon estival

Cazările au fost plătite din bani publici: 12.000 de euro

S-a învățat încontinuu despre digitalizare, comunicare, situații de urgență, etică, integritate


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează miercuri că printre victimele accidentului rutier din Veneţia se află şi patru cetăţeni români.

Publicat in Eveniment
Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA efectuează, miercuri seara, o percheziţie la locuinţa primarului oraşului Mioveni, social-democratul Ion Georgescu, într-un dosar de trafic de influenţă, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Publicat in Justitie
Un cunoscut doctor estetician din București a fost reținut după ce ar fi furat 35.000 de euro din locuința fostei iubite care este tot medic.

Publicat in Sanatate
În ultima perioadă se observă o mare vânzoleală în lumea politică, semn clar că alegerile sunt tot mai aproape. Propagandiștii au început să vândă iluzii pe post de certitudini. Ni se promit din nou finanțări de miliarde de euro, o societate fără corupție, fără speciali și, bineînțeles, echitate în împărțirea bunului public.

Publicat in Social
Șeful misiunii FMI pentru România, Kees Martijn, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că țara noastră nu are nevoie de asistenţă financiară de la FMI şi nu este nevoie de creşterea TVA, informează Agerpres.

Publicat in Guvern
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, care în luna decembrie a anului trecut a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie, va fi pus în libertate, în baza unei sentinţe definitive pronunţată miercuri de Tribunalul Botoşani, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
O femeie a murit după ce a fost acroşată de un autocamion în timp ce traversa pe o trecere de pietoni de pe drumul DN 28B, în localitatea Balş din judeţul Iaşi.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3