fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Octombrie 2023

Un oficial rus din regiunea ucraineană Zaporojie, pe care Rusia pretinde că a anexat-o în urmă cu un an, cere ca Moscova să cucerească teritorii care au făcut parte din Imperiul Rus.

Publicat in Panorama
O cultură de canabis supravegheată video a fost descoperită în oraşul Rovinari, a anunţat, vineri, Serviciul Teritorial Craiova al DIICOT.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Galaţi fac cercetări în cazul unui incident produs, vineri, într-un liceu din oraş, unde un elev avea la el nişte cristale suspectate a fi substanţe psihoactive. Profesorii au fost cei care au anunţat Poliţia.

Publicat in Moldova
O sută cincizeci de pisici au fost găsite abandonate şi lăsate să moară în deşert în Emiratele Arabe Unite, a denunţat vineri organizaţia pentru drepturile animalelor PETA, cerând statului din Golf să ia măsuri împotriva acestui „act de cruzime”.

Publicat in Panorama
Staţia de carburanţi MOL din municipiul Roman a fost închisă temporar de comisarii Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorilor (CJPC) Neamţ după ce mai mulţi şoferi au reclamat, vineri, că au alimentat cu apă în loc de benzină sau motorină.

Publicat in Moldova
Autorităţile anunţă că iau măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii publice, deoarece se estimează că aproximativ 300.000 de persoane din ţară şi străinătate vor veni în zilele următoare la Iaşi, pentru a lua parte la pelerinajul organizat cu prilejul prăznuirii hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată a fi ocrotitoarea Moldovei şi a nevoiaşilor, transmite Agerpres.

Publicat in Administratie Locala
De 20 de ani, o familie de florari din Bucureşti vine la Iaşi pentru a împodobi baldachinul în care racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva este depusă spre închinarea credincioşilor veniţi pentru a prăznui hramul acesteia, scrie Agerpres.

Publicat in Social
Anticipat și mult discutat, filmul LIBERTATE (r. Tudor Giurgiu) intră oficial în cinematografele din țară începând cu vineri, 6 octombrie. Pelicula, care spune o poveste mai puțin cunoscută întâmplată în decembrie 1989, are în distribuție unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului, printre care și pe ieșenii Marius Manole, Ionuț Caras și Florentina Țilea. Și alți absolvenți ai Facultății de Teatru din Iași au roluri importante în film: Cristian Popa și Emilian Oprea. Filmul poate fi urmărit în următoarele zile la Cinema City Iulius (de vineri până joi, zilnic) și la Cinema Ateneu (vineri și marți). Programul complet și biletele sunt disponibile pe https://transilvaniafilm.ro/program-libertate/

Publicat in Social
Campionatul European din Germania este tot mai aproape, iar România are șanse foarte mari de calificare. După 8 ani de zile, tricolorii sunt la un pas de a ajunge din nou la un turneu final. Familia Iordănescu poate conduce din nou naționala de fotbal a României la Campionatul European.

Publicat in Fotbal international
Surse oficiale au precizat pentru Știrile PRO TV că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va veni în România în perioada următoare, unde se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis.

Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 3