fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 07 Octombrie 2023

Acuzații scandaloase îl vizează pe un fost primar de pe Clisura Dunării. Arestat deja, el este acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiță de 11 ani şi pe verişoara ei. Îngrozitor, ororile s-au petrecut cu ajutorul mamei, reţinută în acelaşi dosar, precizează Știrile PRO TV.

Publicat in Justitie
Aproximativ 9.000 de persoane stau, sâmbătă, la un rând de câţiva kilometri aşteptând să se închine la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost scoasă în această dimineaţă pe esplanada din faţa Catedralei Mitropolitane.

Publicat in Social
Cel puţin 40 de oameni au fost ucişi sâmbătă în Israel de la începutul ofensivei grupării Hamas, care a lansat rachete şi a infiltrat militanţi înarmaţi în localităţi israeliene, au indicat serviciile de salvare Magen David Adom, citate de AFP, EFE, dpa şi TPS.

Publicat in Eveniment
Palestinieni înarmați s-au infiltrat în zonele din sudul Israelului și au lansat rachete din Fâșia Gaza, într-un atac surpriză revendicat de mișcarea islamică Hamas, scrie Reuters.  

Publicat in Eveniment
Mii de pelerini din ţară şi din străinătate au participat, sâmbătă dimineaţă, la scoaterea în procesiune a raclei cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, manifestare religioasă care a avut loc în jurul Catedralei Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei din Iaşi.

Publicat in Social