fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 09 Octombrie 2023

O femeie de origine israeliană a povestit la un post de televiziune scenele de groază prin care a trecut după ce a descoperit pe Facebook că bunica sa a fost ucisă cu sânge rece de teroriștii grupării Hamas.

Publicat in Panorama
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a ameninţat luni seara că va ucide ostaticii israelieni în Gaza ca reacţie la raidurile israeliene asupra enclavei palestiniene, potrivit unui comunicat, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Biroul Poliţiei Animalelor Galaţi a declanşat o anchetă după ce pe reţelele de socializare a fost publicată o fotografie cu un câine legat de o maşină şi târât pe un drum de pământ, informează IPJ Galaţi.

Publicat in Moldova
În weekend, portalul federal rus al proiectelor de acte legislative de reglementare a publicat un decret prezidențial care va reforma districtul militar Leningrad, scrie Sky News

Publicat in Panorama
O tânără gravidă din județul Neamț, intrată în moarte cerebrală, a salvat viețile a cinci pacienți din țară care se aflau pe listele de așteptare pentru un transplant.

Publicat in Sanatate
Procurorii DIICOT - Structura Centrală au efectuat, luni, trei percheziţii în judeţul Argeş, într-un dosar ce vizează operaţiuni de trafic de heroină din Iran către Ucraina, un cetăţean turc fiind dus la audieri.

Publicat in Justitie
Bărbatul care a omorât o femeie de 70 de ani, în oraşul Simeria, a fost prins luni de către poliţişti şi jandarmi, în timpul acţiunii unul dintre poliţişti efectuând un foc de avertisment în plan vertical deoarece suspectul a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Publicat in Social
Tribunalul Bucureşti a dispus, luni, eliberarea din arest a Mirunei Pascu, mama şoferului de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, şi cercetarea acesteia sub control judiciar.

Publicat in Justitie
Uniunea Europeană a suspendat toate plăţile ajutorului său pentru dezvoltare către palestinieni şi a decis să îşi reevalueze toate programele în derulare, a anunţat luni comisarul european Oliver Varhelyi, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi Feroviar au descoperit peste 13.000 de ţigarete (608 pachete), ascunse în cutia panoului electric, pe exteriorul unui tren internaţional, care urma să intre în România din Republica Moldova.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3