fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 17 Decembrie 2023

Nu le pasă de recesiune: au creat al treilea post de inspector general adjunct, ca să facă loc și unui reprezentant PSD

Cei doi adjuncți de la PNL n-au vrut să demisioneze, așa că au mărit organigrama

Viorel Motaș n-a avut acordul Partidei Rromilor să rămână inspector, astfel că i-au făcut o altă normă pentru celelalte minorități

Festivalul sinecurilor e fără sfârșit la Inspectoratul Școlar: a apărut un nou inspector pentru Rromi, dar a rămas și Motaș în funcție

Banii în România nu sunt o problemă: dacă erau șase partide la guvernare, ISJ ar fi avut șase inspectori generali


Publicat in Anchete
Mihail Popescu, zis și „Miki”, cunoscut om de încredere al infractorului fugar Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la 6 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Alături de Popescu au mai fost condamnate alte două persoane, angajate ale Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret-Bacău. „Miki” a fost pedepsit pentru fapte săvârșite în perioada în care era director al ABA Siret-Bacău, precizează Atacul.ro.

Publicat in Justitie
Un adolescent din judeţul Alba a fost rănit, duminică, în timp ce încerca să aprindă o petardă. Băiatul a fost găsit în stare de şoc, iar la sosirea echipajelor medicale nu era complet conştient, fiind stabilizat şi transportat la spital.

Publicat in Social
Căpitanul echipei Luton, Tom Lockyer, s-a prăbuşit pe teren în plin meci cu Bournemouth, sâmbătă, în campionatul Angliei, fiind victima unui stop cardiac, care a determinat arbitrul întâlnirii să întrerupă definitiv meciul din etapa a 17-a.

Publicat in Fotbal international
Un angajat din rândul personalului Senatului SUA, acuzat că s-a filmat făcând sex cu un bărbat într-o celebră sală de audieri a Congresului, ameninţă cu acţiuni în justiţie după ce a fost concediat.

Publicat in Panorama
Un bărbat reţinut, joi, pentru că a avut relaţii sexuale cu fiica de 12 ani a concubinei sale, care a născut un băieţel, a fost lăsat să plece acasă, vineri, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita.

Publicat in Justitie
Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul pentru Protecţia Animalelor au reţinut pe 15 decembrie un tânăr, în vârstă de 19 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind uciderea cu intenţie a animalelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Publicat in Justitie
Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreşedinte al Comisiei pentru Sănătate, a vizitat duminică Spitalul Judeţean Botoşani, unde afirmă că a descoperit „imagini înfiorătoare" din vestiarele „insalubre" unde se schimbă personalul medico-sanitar.

Publicat in Sanatate
Republica Moldova a început un exerciţiu militar în apropierea regiunii separatiste Transnistria, care este controlată de trupele ruse, a anunţat duminică Ministerul Apărării de la Chişinău, citat de DPA.

Publicat in Moldova
Începând cu data de 1 ianuarie 2024, APAVITAL S.A. va ajusta prețul pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită și tarifele pentru serviciile de canalizare și epurare, valabile pentru întreaga arie de operare. De asemenea, de la aceeași dată, se ajustează și prețul pentru apa potabilă produsă și transportată în vederea redistribuirii.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31