fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 Mai 2023

Dr. Ioana Alexandra Sandu, Medic specialist Geriatrie și gerontologie, explică cum poate fi menținută viața activă la vârste înaintate prin prevenirea atrofiei, reabilitare cardiacă și terapie ocupațională


Publicat in Sanatate
Poliţiştii au demarat o anchetă după ce, joi seara, două fete în vârstă de 11 ani au fost călcate de o maşină în timp ce se jucau pe un spaţiu verde din localitatea Ţibana, una dintre victime decedând la scurt timp de la internarea în spital, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Publicat in Social
Nicolae Ciucă ia pensie specială și salariu de premier, ca și soția sa, care cumulează pensia și salariul. „Forfetarul” reprezintă cheltuieli din teritoriu ale parlamentarilor, dar Nicolae Ciucă a îndeplinit funcția de premier și n-a avut niciun fel de cheltuieli ca parlamentar.

Publicat in Parlament
O inimă artificială este creată de o echipă de 30 de studenţi de la toate programele de studii de la Facultatea de Bioinginerie Medicală şi de la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T.Popa" din Iaşi.

Publicat in Sanatate
Curtea de Apel București a decis să suspende pedeapsa aplicată lui Puiu Popoviciu în urmă cu 7 ani și să rejudece de la zero procesul, după ce a admis o cerere de revizuire formulată de omul de afaceri, informează G4Media.

Publicat in Justitie
Un copil în vârstă de 12 ani din Sibiu a furat joi o mașină, s-a urcat la volan și a plecat pe străzile din municipiu.  A fost reperat de un echipaj de poliție și a fost urmărit aproximativ 2 kilometri într-un cartier din Sibiu, anunță Turnul Sfatului.

Publicat in Social
Un bărbat de 48 de ani a decedat, vineri, prins într-un utilaj la o firmă de procesare carne din comuna Niculeşti, informează ISU Dâmboviţa.

Publicat in Social
Un cunoscut interlop din Arad a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu, chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani.

Publicat in Social
Un tribunal din Sao Paulo a confirmat joi în apel condamnarea în civil a fostului preşedinte brazilian de extremă dreapta Jair Bolsonaro pentru atacurile sale constante împotriva jurnaliştilor în timpul mandatului său (2019-2022), relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Poliţia peruană antidrog a anunţat joi confiscarea a 58 de kilograme de cocaină, care urmau să fie expediate în Belgia dintr-un port din nordul ţării, drogul fiind ambalat în pachete inscripţionate cu steagul nazist, informează AFP.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Mai 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31