fbpx
 

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Roland Garros


Tenismanul Rafael Nadal a anunţat joi că nu va participa la următoarea ediţie de la Roland Garros, care va avea loc între 22 mai şi 11 iunie, informează EFE, care aminteşte că spaniolul a câştigat de 14 ori acest turneu.

Rafael Nadal a mai declarat că intenţionează ca anul viitor să fie ultimul pentru el ca jucător profesionist.
„Ar putea fi un obiectiv să încerc să ajung la sfârşitul anului şi să pot să joc în Cupa Davis. Şi să încerc să abordez anul viitor cu nişte garanţii. Cred că va fi ultimul meu an", a spus Nadal la sediul academiei sale din Manacor.
„Dacă voi continua să joc chiar acum, nu cred că voi putea s-o fac anul viitor. Nu merg la Roland Garros, nu voi juca lunile acestea, iar intenţia mea este ca anul viitor să fie ultimul. Să pot să joc la turneele la care vreau, ca să-mi iau rămas bun de la cei care m-au marcat", a adăugat el.
La 36 de ani, Nadal a suferit o accidentare la psoas (muşchiul flexor al şoldului) în turul al doilea de la Australian Open, pe 18 ianuarie, când s-a înclinat în trei seturi în faţa americanului Mackenzie McDonald.
Campionul iberic nu a mai participat de atunci la nicio competiţie oficială, ratând în special turneele de categoria Masters 1.000 de la Monte Carlo, Madrid şi Roma, pe suprafaţa sa favorită, zgura.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30