fbpx
 
Facebook Facebook

Scandal la un liceu din Argeș provocat de părinții unei eleve aflată în conflict cu un coleg


Părinţii unei eleve de la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu'' din comuna Stâlpeni au fost implicaţi într-un scandal produs în incinta unităţii de învăţământ, în urma căruia au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Poliţiştii au intervenit după ce au fost sesizaţi de către un cadru didactic referitor la conflictul în care au fost implicaţi aparţinătorii unei eleve şi un coleg de clasă al acesteia.
„Poliţiştii au identificat persoanele implicate în starea conflictuală, respectiv o femeie de 33 de ani, însoţită de un bărbat de 38 de ani, cărora minora de 17 ani le-a facilitat accesul în unitatea de învăţământ, în timpul orei de curs, fără a solicita în prealabil acordul reprezentanţilor liceului pentru accesul acestora. În continuare, femeia de 33 de ani şi bărbatul de 38 de ani au purtat discuţii cu directorul unităţii de învăţământ şi cu profesorul diriginte al clasei, timp în care au apărut neînţelegeri între bărbatul de 38 de ani şi un coleg de clasă al minorei, tânăr de 19 ani", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.
Conform aceleiaşi surse, bărbatul şi tânărul de 19 ani şi-au adresat injurii şi s-au manifestat agresiv unul faţă de celălalt, fiind solicitată intervenţia poliţiştilor prin 112.
După aplanarea conflictului şi efectuarea verificărilor, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Stâlpeni, care au intervenit la faţa locului, au aplicat patru sancţiuni contravenţionale. Femeia de 33 de ani şi bărbatul de 38 de ani au fost amendaţi cu câte 1.500 de lei pentru încălcarea normelor de acces în unitatea de învăţământ, alte două amenzi de câte 1.000 de lei pentru participare la scandal fiind date bărbatului şi adolescentului de 19 ani.
În acelaşi context, poliţiştii le-au solicitat reprezentanţilor unităţii de învăţământ să revizuiască modul în care se face controlul accesului în şcoală.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31