fbpx
 
ISU Iași ISU Iași

Un copil din Iaşi s-a dus la şcoală cu un stabilizator de bombă. Pirotehniştii au intervenit de urgență


Un copil s-a dus, luni, la o şcoală din judeţul Iaşi cu un stabilizator de bombă, echipele specializate fiind anunţate de către un învăţător.

„Astăzi, în jurul orei 10.15, Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iaşi a fost anunţat de către un învăţător, că un elev a adus la şcoală element de muniţie (stabilizator de bombă), la Şcoala Gimnazială din localitatea /comuna Mogoșești Siret”, a anunţat, luni, ISU Iaşi.

Sursa citată a rpecizat că, pentru ridicarea elementului de muniţie, component al unui proiectil s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi.

„Cu această ocazie, echipajul pirotehnic a făcut o sesiune de instruire cu elevii din Şcoala Mogoşeşti Siret şi Şcoala din Muncelu de Sus. La activitate au participat atât elevii, cât şi personalul didactic şi nedidactic din cele două unităţi de învăţământ”, a mai transmis sursa citată.

Pirotehniştii le-au arătat copiilor şi alte elemente de muniţie ce pot fi descoperite şi i-au învăţat ce trenuie să facă în această situaţie.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31