fbpx
 
Profesor din Oradea, reținut după ce a molestat un elev. A recunoscut senin acuzațiile și și-a dat demisia

Profesor din Oradea, reținut după ce a molestat un elev. A recunoscut senin acuzațiile și și-a dat demisia


Un pedagog din Oradea a fost reţinut de poliţişti, după ce a molestat un elev, în sala de sport, şi a recunoscut apoi acuzațiile. Adolescentul a povestit ce păţise directorului liceului, iar acesta este cel care a anunţat autorităţile.

Băiatul de 15 ani va urma ședințe de consiliere psihologică. Scena, extrem de traumatizantă pentru elev, s-a petrecut după-amiaza, după ore, în sala de sport a internatului care aparţine de liceul tehnologic. Pedagogul și elevul de 15 ani erau singuri la aparatele de forță, relatează Știrile PRO TV.

Gabriel Adrian Mic, director Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” - Oradea: „Pedagogul școlar a urcat cu elevul de clasa a IX-a, în sala de forță a liceului. Din relatările copilului, pedagogul a început să-l mângâie pe picioare, pe mâini, pe gât. Elevul s-a speriat, a fugit din sala de forță și s-a retras în camera lui de internat. ”

A doua zi, elevul s-a dus la direcțiune, unde a povestit totul. Directorul l-a chemat, imediat, pe pedagog și l-a confruntat cu acuzațiile.

Gabriel Adrian Mic, director Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” - Oradea: „Pedagogul a recunoscut toate cele relatate de mine, i-am spus că în secunda doi trebuie să părăsească instituția școlară dar, între timp, el a zis că da, știe despre ce e vorba, recunoaște și să-i dau o foaie de hârtie și și-a dat demisia. N-a motivat nimic, pur și simplu a recunoscut”

Au urmat audierile la poliție, după care individul a fost reţinut. Inspectorul şcolar general spune că pedagogul avea examenele psihologice la zi.

Horea Abrudan, inspector general ISJ Bihor: „Dorința mea este că aceste angajări să fie făcute cu mult mai multă atenție, în ceea ce privește avizele medicale pe care aceste persoane le primesc. Elevul, evident, va fi consiliat.”

Ioana Bugle, psiholog: „Poate să fie destul de afectat, urmare a agresiunii sexuale. Poate să apară simptomatologie a unei tulburări anxioase, chiar și depresive, stres post-traumatic, poate dezvolta o viziune negativă asupra vieții”.

Pedagogul în vârstă de 46 de ani este anchetat pentru agresiune sexuală.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31