fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 12 Noiembrie 2023

Terenul și casa de 340 mp utili au fost trecute pe numele părinților din Frumușica (Botoșani), deși aceștia n-au avut nicio contribuție financiară

Vila e în Copou și este un duplex fiind împărțită de subprefect cu sora sa, medic

Casa a fost donată în iulie 2023 lui Constantin Dolachi, dar acesta a omis să o menționeze în declarația de avere completată în luna august. Poate fi sancționat de ANI

Liberalul și-a rezovat PUZ-ul la Primăria în numai un an, deși în 2018-2019, oficial, era în Opoziție față de Mihai Chirica. În realitate făceau blat

Alți ieșeni se chinuie șase ani să-și facă un PUZ

Lui Constantin Dolachi nu-i ies 100.000 de euro din toate combinațiile cu averea, apartamente, mașini, terenuri și donații de la părinți

Stil Nomenclatura: soția a venit prin transfer la APIA, acolo unde lucra și subprefectul


Publicat in Anchete
Gigi Becali a fost implicat, duminică, într-un accident rutier care a avut loc în zona localității Dobroești.  

Publicat in Social
O educatoare a murit la o grădiniță din Buzău, după ce ar fi suferit un accident vascular. Cadrul didactic suferea de o boală cronică, dar continua să vină la grădiniță, pentru a fi alături de copii.

Publicat in Social
Doi elevi de clasa a IX-a de la o școală din județul Iași sunt cercetați penal după ce și-au bătut un coleg, dar au numeroase antecedente de violență. Cei doi cer taxă de protecție de la colegi și profesori și vin cu bâta la școală, scrie presa locală.

Publicat in Educatie
Un bărbat din Botoșani a sunat la poliție să reclame un copil mic, care se juca pe stradă bătând într-o tobă improvizată. Oamenii legii l-au prins pe micuț „în flagrant” și i-au avertizat părinții.

Publicat in Moldova
Un băiat de 13 ani din Târgu Jiu a fost găsit căzut în baie, în stare de inconştienţă, duminică, de către un membru al familiei, care a apelat numărul de urgenţă, însă echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul adolescentului.

Publicat in Social
La data de 12 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unui minor, cetăţean camerunez, care, în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 17.00, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 și nu a mai revenit.

Publicat in Social
Un bărbat de 32 de ani a murit după ce, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din centrul municipiului Constanţa, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe podea.

Publicat in Social
O echipă formată din salvamontişti din cadrul Serviciului Public Judeţean Hunedoara şi Salvamont Uricani intervine, duminică după-amiază, pentru salvarea unei persoane despre care se bănuieşte că ar fi suferit un infarct în Retezatul Mic, în zona Şaua Iepii, spre vârful Piule (2.081 metri).

Publicat in Social
Penelistul Alexandru Muraru, un ilustru necunoscut pentru ieșeni, se lamentează public împotriva social-democraților în încercarea jalnică de a masca incompetența administrativă și politică a celor care ar fi trebuit să aibă grijă de dezvoltarea comunităților din fiecare județ. Vă ofer exemplul cel mai elocvent de la Iași.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2