fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 23 Noiembrie 2023

Cu ajutorul unui colaborator, DNA a reuşit să afle care era cuantumul şpăgilor cerute de poliţiştii de la Vama Sculeni conducătorilor auto care aduceau marfă din Republica Moldova.

Publicat in Justitie
Cristian Mancaş, şeful Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, plasat în arest la domiciliu pentru luare de mită, s-ar fi arătat „revoltat" de faptul că în alte vămi din ţară s-ar fi câştigat mai mult din şpagă.

Publicat in Justitie
Managerul Spitalului Colentina, George Mirel Cristescu, cercetat penal pentru că a dat o mită de 20.000 de euro pentru a fi numit în funcţie, a încheiat cu DNA un acord de recunoaştere a vinovăţiei, prin care a acceptat să primească o condamnare de 3 ani cu suspendare.

Publicat in Justitie
O creatoare de conținut online a fost dezgustată să vadă un bărbat făcându-și nevoile pe veranda ei. Ea a observat urmele actului mizerabil și s-a uitat pe înregistrările camerelor.

Publicat in Panorama
O femeie din Bihor a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru că și-a ucis fostul concubin, după ce acesta i-a cerut o partidă de sex.

Publicat in Justitie
Un fost șef din Brigada Rutieră a Capitalei a fost reținut de procurorii Parchetului Sectorului 1, acuzat că ar fi fost implicat în afaceri de cămătărie, în urma cărora au rămas oameni fără case.  

Publicat in Justitie
Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a afirmat, joi, că vaccinarea anti-COVID s-a aflat în subordinea premierului în perioada pandemiei şi acesta a luat şi deciziile privind achiziţia de vaccinuri.

Publicat in Justitie
O cantitate „exorbitantă” de deşeuri neprelucrate a fost îngropată ilegal într-o fostă balastieră din apropierea localităţii prahovene Târgşoru Vechi.

Publicat in Justitie
Un bărbat este cercetat de procurorii constănţeni pentru că şi-a omorât sora, înjunghiind-o de mai multe ori, iar fapta s-a petrecut atunci când femeia a încercat să îl împiedice să se sinucidă.

Publicat in Social
Un armistiţiu între Israel şi Hamas urmează să înceapă vineri, la ora locală 7.00 (şi ora României), iar ostatici civili să fie eliberaţi la ora locală 16.00, anunţă joi Qatarul, relatează CNN.  

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3