fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 20 Mai 2023

Marian Georgescu, un cunoscut interlop din Ilfov, poreclit Oache, a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era celebru pentru sutele de spargeri pe care le-a dat și a decis să se sinucidă din dragoste, după ce soția l-a părăsit, împreună cu cei doi copii.

Publicat in Social
Rossana Delgado, în vârstă de 37 de ani, a fost răpită, torturată, ucisă și dezmembrată de mai mulți membri ai unui cartel de droguri, după ce a fost „ademenită” într-un centru comercial.

Publicat in Eveniment
Un roi de albine a atacat câteva persoane, sâmbătă, în centrul istoric al municipiului Arad, iar jandarmii au intervenit pentru a izola locul până la sosirea unui apicultor.

Publicat in Social
Poliţiştii din Botoşani au efectuat, sâmbătă, 18 percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Crimă cumplită într-o familie din județul Cluj. O femeie și-a omorât soțul în timp ce mezinul familiei, în vârstă de trei ani, s-ar fi aflat în casă.

Publicat in Social
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fostă numărul unu mondial, suspendată din luna octombrie pentru o încălcare a regulamentului antidoping, se confruntă cu un nou caz legat de "nereguli" în datele paşaportului său biologic, a anunţat vineri autoritatea antidoping din tenis, citată de AFP.

Publicat in Alte Sporturi